Як зробити глазур для паски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Смачна та гарна білкова глазур для паски готується дуже просто: знадобляться лише білки, цукрова пудра та сік лимона
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимонный сок2 ст.л.
Сахарная пудра1 стакан
Яичный белки2 шт
Додати в список покупок

Як приготувати глазурь для паски

  1. Білки відділяємо від жовтків і ставимо в холодильник.
  2. Охолоджені білки збиваємо і поступово додаємо до них цукрову пудру і сік лимона.
  3. Глазур готова, коли білки досягнутий консистенції щільної піни.

Для цветной белковой глазури добавляем к взбитым белкам сок свеклы, шпината или щепотку куркумы.

Читайте також:

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 простих способів приготування яйця-пашот
Алкоголь з сезонних фруктів: рецепти домашнього вина та сидру
Магазинні солодощі: рецепти в домашніх умовах
Як розморозити, почистити і посмажити рибу?
Як довго потрібно заварювати крем для торта Наполеон
Як зробити домашнє вино?
Тісто для домашньої італійської пасти
Риба фугу: небезпечне задоволення
Як стерилізувати банки: 6 найкращих способів
Як засушити базилік
Як зробити фрикадельки з яловичого фаршу для супу?
Як зварити щавель?
Як зробити сироп для бісквіта?
Як приготувати сироп для кави вдома?
Чому салат Цезар?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)