Як зробити глазур для паски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Смачна та гарна білкова глазур для паски готується дуже просто: знадобляться лише білки, цукрова пудра та сік лимона
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимонный сок2 ст.л.
Сахарная пудра1 стакан
Яичный белки2 шт
Додати в список покупок

Як приготувати глазурь для паски

  1. Білки відділяємо від жовтків і ставимо в холодильник.
  2. Охолоджені білки збиваємо і поступово додаємо до них цукрову пудру і сік лимона.
  3. Глазур готова, коли білки досягнутий консистенції щільної піни.

Для цветной белковой глазури добавляем к взбитым белкам сок свеклы, шпината или щепотку куркумы.

Читайте також:

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як зварити щавель?
Як зробити сироп для бісквіта?
Як приготувати сироп для кави вдома?
Чому салат Цезар?
Що потрібно для солянки: інгредієнти для м’ясних, рибних і овочевих варіантів
Як приготувати сметанний крем для торта?
Як можна приготувати фрикадельки?
Як зробити крем для торта Тірамісу?
Як стерилізувати банки для консервації (відео)
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Як зацукрувати квіти
Як зробити шоколадні прикраси для десертів своїми руками
Заварний крем з молока: як варити?
Паска – старовинний рецепт
Листкове тісто від Євгена Клопотенко (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму