Як зробити глазур для паски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Смачна та гарна білкова глазур для паски готується дуже просто: знадобляться лише білки, цукрова пудра та сік лимона
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимонный сок2 ст.л.
Сахарная пудра1 стакан
Яичный белки2 шт
Додати в список покупок

Як приготувати глазурь для паски

  1. Білки відділяємо від жовтків і ставимо в холодильник.
  2. Охолоджені білки збиваємо і поступово додаємо до них цукрову пудру і сік лимона.
  3. Глазур готова, коли білки досягнутий консистенції щільної піни.

Для цветной белковой глазури добавляем к взбитым белкам сок свеклы, шпината или щепотку куркумы.

Читайте також:

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Тісто для горішків зі згущеним молоком
Швидке тісто для пиріжків
Що таке Ньоккі і як їх готувати (рецепт)
15 хвилин і на стіл: 5 швидких десертів
Як приготувати тісто філо
Млинці із пшона та гречаного борошна
Вірменський лаваш: як приготувати в домашніх умовах
Млинці на мінеральній воді від Єлизавети Глинської
Суші — рецепт від Йошихіро Фудзівари
Домашній майонез: рецепт приготування
Крем для торта зі згущеного молока
Яйце-пашот (фоторецепт)
Як приготувати твердий сир в домашніх умовах
Як правильно приготувати заморожених равликів?
Оладки від бабусі: 5 простих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо