Киш з брокколі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


Переглянути відгуки

Розповідаємо, як приготувати смачний киш з брокколі та сиром

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Суцвіття брокколі2склянки
Листкове тісто400г
Яйця2шт
Велика цибулина1шт
Натерта моцарелла2склянки
Діжонська гірчиця2ч.л.
Базилік1г
Орегано1г
Свіжа петрушка0.50склянки
Вершкове масло60мл
Сільза смаком
Перецьза смаком

Як приготувати кіш з брокколі: покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку до 190 ° С. В цей же час бланшируємо брокколі в сотейнику, в трохи підсоленій воді приблизно хвилину. Виймаємо брокколі та погружаємо в льодяну воду

 Заморожені брокколі бланширувати не потрібно

2. В пательні розтоплюємо масло та обсмажуємо в ньому дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо суміш припра, сіль та перець. Добре перемішуємо

3. В окремому посуді змішуємо яйця, брокколі та тертий сир

4. В форму для випічки викладаємо тісто так, щоб вийшов коржик з ботиками. Змащуємо тісто гірчицею. Викладаємо в форму з тістом суміш яєць, брокколі та сиру. Випікаємо в розігрітій духовці 20 хвилин.

Киш з брокколі готовий!

Читайте також: Французький кіш з індичкою (Все буде смачно) (відеорецепт)



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Пампухи з фруктами
Томатний суп (фоторецепт)
Лосось в тісті
Лазанья – рецепт приготування
Кокован: рецепт курки у вині
Сирники з шоколадом
Морквяний хліб (фоторецепт)
Суп з фрикадельками
Плавлений сир за 30 хвилин
Чіпси з лаваша (фоторецепт)
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Голодна кутя з рисом
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Листя салату з лососем і кальмарами під соусом Міцукан


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити