Киш с цукини и помидорами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Тесто слоеное (упаковка)1шт
Цукини2шт
Помидоры черри150г
Творог100г
Яйца3шт
Сыр тёртый «Гауда»100г
Сливки200мл
Базилик (листья)0щепотка
Перец черный (молотый) 0щепотка
Соль0щепотка

Размораживаем слоеное тесто. Помидоры моем под холодной проточной водой, высушиваем и нарезаем на 2 части. Цукини моем и нарезаем кружочками.

Творог, сливки, яйца и сыр перемешиваем, солим и посыпаем перцем.

Тесто раскатываем и выкладываем в форму, смазанную маслом. Вилкой прокалываем тесто в нескольких местах.

На тесто выкладываем кружочки цукини, а сверху помидоры (срезом вниз). Заливаем сливочно-творожной массой и выпекаем в предварительно разогретой до 180°С духовке, в течение 40 минут до появления золотистой корочки.

Украшаем листьями базилика и сразу подаем на стол.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Млинцева запіканка
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити