Кіш з грибами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Дуже смачний і ситний відкритий пиріг з грибною начинкою, який обов'язково стане одним з улюблених. Всі інгредієнти, які входять до складу пирога, прості і доступні. Вам знадобляться гриби, сметана, борошно, масло, вершки і плавлений сир. Помідори в цьому пирозі бажані, але не обов'язкові: він буде смачний і без них. До грибів можна додати куряче м'ясо або зробити начинку з овочів. Обов'язково приготуйте! Рецепт перевірений на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Помідор6 шт
Яйця2 шт
Плавлений сир1 шт
Вершки0,5 склянка
Сметана1 склянка
Лук2 шт
Печериці300 г
Сметана (для тіста)5 ст.л.
Масло (для тіста)90 г
Чебрець за смаком
Сіль за смаком
Борошно1,5 склянки
Розпушувач0,75 ч.л.
Перець за смаком
Додати в список покупок

Необхідні продукти для приготування тіста

1. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем

2. Кладемо масло і перетираємо масло з борошном до отримання крихти

3. Додаємо сметану і замішуємо м’яке тісто

У столовій ложці сметани повинно бути рівно по бортику

4. Загортаємо тісто в харчову плівку і поміщаємо на 1 годину в холодне місце

Продукти, необхідні для приготування начинки

1. Нарізаємо цибулю

2. Нарізаємо гриби

3. Розігріваємо в пательні рослинну олію і обсмажуємо в ній цибулю до прозорості

4. Додаємо гриби і обсмажуємо 7-10 хвилин

5. Додаємо сметану і перемішуємо

6. Солимо, перчимо і додаємо сушений чебрець

7. Смажимо, поки не зникне вся рідина

8. Ділимо підготовлене тісто на дві частини: побільше і поменше

9. Розкачуємо більшу частину тесту в круглий пласт, а з більш маленькою формуємо довгу “ковбаску”

10. Робимо з тіста денце і бортики пирога

11. Розміщуємо основу для пирога в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин

12. Натираємо на крупній тертці сирок

Плавлений сир можна замінити будь-яким твердим сиром або покласти в пиріг домашній плавлений сир.

13. Збиваємо злегка яйця

14. Вливаємо вершки, кладемо тертий сирок і злегка підсолюємо

Не кладіть занадто багато солі, так як в заливку входить солоний сир

15. Виймаємо основу для пирога з духовки.

16. Викладаємо в основу гриби, розподіляючи їх рівним шаром. Зверху наливаємо суміш з яєць, сиру та вершків

17. Кладемо пиріг в розігріту духовку на 10 хвилин

18. Розрізаємо помідори на дві частини

19. Виймаємо пиріг з духовки, утоплюємо в ньому половинки помідорів і знову поміщаємо в духовку. Випікаємо киш при температурі 180 градусів 45-50 хвилин

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці