Кабачки з помідорами по-румунськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Кабачки, запечені з помідорами і бринзою - проста та по-домашньому смачна страва
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кабачки3 шт
Помідори500 г
Борошно1 ст.л.
Бринза100 г
Масло2 ст.л.
Сіль за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Як вибрати кабачки, цукіні і патисони — відеопорада

Як приготувати кабачки з помідорами

1. Кабачки очищаємо від шкірки, нарізаємо кружечками, обвалюємо у борошні й обсмажуємо.

2. Змащуємо маслом сотейник, укладаємо кабачки рядами, чергуючи їх з нарізаними кружечками помідорами та тонкими шматочками бринзи.

3. Солимо, поливаємо зверху кабачки топленим маслом та запікаємо в духовці близько 15 хвилин.

Готові кабачки можна подати прямо в формі для запікання.

ГОТУЄМО З НАМИ
Страви з кабачків

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Піца народів світу
Аранчіні — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт
Квашена капуста по-румунськи
Пальчики — рецепт м’ясних рулетів
Фуа-гра — рецепт приготування
Котлета по-київськи та курячий рулет
Картопля у духовці: 5 смачних рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо