Свинина з хурмою від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячі відбивні7шт
Хурма2шт
Гранат1шт
Свіжа м’2ст.л.
Базилік2ст.л.
Сік лайму2ст.л.
Зелена цибуляза смаком
Чорний та каєнський перецьза смаком
Сушений імбирза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Свинина з хурмою — рецепт приготування

  1. Свинні відбивні чистимо від плівки та робимо невеличкі надрізи в жировому прошарку. Солимо, перчимо, приправляємо кумином та сушеним імбирем.
  2. Трохи розминаємо м’ясо та обсмажуємо його на розігрітому маслі з двох сторін до рум’яної скоринки. Приправляємо під час смаження свинину каєнським перцем.

Читайте також: Свинина в горщиках


 Приготування соусу з хурми

  1. Хумру очищуємо від шкірки та нарізаємо дрібним кубиком
  2. Змішуємо хурму з зернятами гранату, рубленою зеленою цибулею, м’ятою та базиліком
  3. Заправляємо соком лайму та приправляємо тими ж спеціями, в яких маринували м’ясо. Додаємо трохи воді, щоб суміш була більш вологою. Перемішуємо.

Готові відбивні подаємо з соусом з граната та хурми

Свинина з хурмою – відеорецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити