Свинина з хурмою від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячі відбивні7 шт
Хурма2 шт
Гранат1 шт
Свіжа м’2 ст.л.
Базилік2 ст.л.
Сік лайму2 ст.л.
Зелена цибуля за смаком
Чорний та каєнський перець за смаком
Сушений імбир за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Свинина з хурмою — рецепт приготування

  1. Свинні відбивні чистимо від плівки та робимо невеличкі надрізи в жировому прошарку. Солимо, перчимо, приправляємо кумином та сушеним імбирем.
  2. Трохи розминаємо м’ясо та обсмажуємо його на розігрітому маслі з двох сторін до рум’яної скоринки. Приправляємо під час смаження свинину каєнським перцем.

Читайте також: Свинина в горщиках


 Приготування соусу з хурми

  1. Хумру очищуємо від шкірки та нарізаємо дрібним кубиком
  2. Змішуємо хурму з зернятами гранату, рубленою зеленою цибулею, м’ятою та базиліком
  3. Заправляємо соком лайму та приправляємо тими ж спеціями, в яких маринували м’ясо. Додаємо трохи воді, щоб суміш була більш вологою. Перемішуємо.

Готові відбивні подаємо з соусом з граната та хурми

Свинина з хурмою – відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму