Як приготувати яловичину по-ірландськи
1. Яловичину промиваємо та нарізаємо кубиком. Обсмажуємо м’ясо на великій пательні протягом 4-х хвилин.
2. Нарізаємо цибулю, моркву і додаємо до м’яса. Додаємо подрібнений часник і спеції. Обсмажуємо м’ясо з овочами ще 5 хвилин.
3. Вливаємо яловичий бульйон і тушкуємо м’ясо протягом двох хвилин.
4. У маленькій ємності змішуємо олію і борошно. Додаємо горошок і відправляємо до тушкованого м’яса. Готуємо ще пару секунд і знімаємо м’ясо з вогню
Яловичину по-ірландськи можна подати з картопляним пюре
Читайте також: Куряче каррі зі шпинатом