Окорочка куриные фаршированные


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Куриные окорчка2шт
Сыр20г
Ветчина или бекон50г
Оливковое масло100г
Петрушка50г
Салатный лист25г
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу

Отделяем кости от мяса окорочков. Нарезаем бекон и сыр. Фаршируем окорочка и закрепляем шпажками. Солим и перчим. Запекаем в духовке в течение 20 минут при температуре 210 °С. Готовое блюдо выкладываем на салатные листы.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити