Деруни з м’ясом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Що може бути смачніше підсмажених, золотистих дерунів? Тільки деруни з м'ясом!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
М'ясо350 г
Картопля250 г
Яєчні жовтки2 шт
Цибуля100 г
Олія50 г
Борошно50 г
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати деруни з м’ясом

Картоплю чистимо та перебиваємо в блендері. У процесі збивання додаємо яйце, цибулю, борошно, сіль і перець. М’ясо та цибулю пропускаємо через м’ясорубку, солимо, перчимо і перемішуємо.

На розігріту сковороду з олією викладаємо картопляну масу та надаємо їй форму оладок. Зверху викладаємо м’ясний фарш, а на нього — ще шар картопляної маси.

Обсмажуємо деруни з обох сторін до золотистої скоринки, а потім відправляємо ще на 15 хвилин в духовку. Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо його на олії до золотистого кольору і викладаємо зверху на готові деруни.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами
Солянка з капусти
Більше ідей
Деруни без борошна нашвидкоруч
Класичні деруни (фоторецепт)
Деруни з грибами (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму