Деруни з м’ясом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Що може бути смачніше підсмажених, золотистих дерунів? Тільки деруни з м'ясом!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
М'ясо350 г
Картопля250 г
Яєчні жовтки2 шт
Цибуля100 г
Олія50 г
Борошно50 г
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати деруни з м’ясом

Картоплю чистимо та перебиваємо в блендері. У процесі збивання додаємо яйце, цибулю, борошно, сіль і перець. М’ясо та цибулю пропускаємо через м’ясорубку, солимо, перчимо і перемішуємо.

На розігріту сковороду з олією викладаємо картопляну масу та надаємо їй форму оладок. Зверху викладаємо м’ясний фарш, а на нього — ще шар картопляної маси.

Обсмажуємо деруни з обох сторін до золотистої скоринки, а потім відправляємо ще на 15 хвилин в духовку. Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо його на олії до золотистого кольору і викладаємо зверху на готові деруни.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляної шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Більше ідей
Деруни без борошна нашвидкоруч
Класичні деруни (фоторецепт)
Деруни з грибами (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)