Деруни з м’ясом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Що може бути смачніше підсмажених, золотистих дерунів? Тільки деруни з м'ясом!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
М'ясо350г
Картопля250г
Яєчні жовтки2шт
Цибуля100г
Олія50г
Борошно50г
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати деруни з м’ясом

Картоплю чистимо та перебиваємо в блендері. У процесі збивання додаємо яйце, цибулю, борошно, сіль і перець. М’ясо та цибулю пропускаємо через м’ясорубку, солимо, перчимо і перемішуємо.

На розігріту сковороду з олією викладаємо картопляну масу та надаємо їй форму оладок. Зверху викладаємо м’ясний фарш, а на нього — ще шар картопляної маси.

Обсмажуємо деруни з обох сторін до золотистої скоринки, а потім відправляємо ще на 15 хвилин в духовку. Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо його на олії до золотистого кольору і викладаємо зверху на готові деруни.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Котлети з кабачків
Пиріг з полуницею в мультиварці
Конфітюр з полуниці
Окрошка на сироватці
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Полуничний смузі
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Чем хорош кабачок: 5 доводов
Полуниця в шоколаді