ГОТУЄМО З НАМИ
Смажені кабачки з часником – рецепт
Як приготувати деруни з кабачків
Кабачки добре промиваємо і знімаємо з них шкірку (молоді кабачки можна не чистити). Потім натираємо кабачки на крупній або середній тертці у велику глибоку миску. Даємо натертим кабачків трохи постояти, а потім зливаємо з них зайвий сік.
У миску з натертими кабачками розбиваємо два яйця і ретельно перемішуємо.
Зелень дрібно нарізаємо і додаємо в миску з кабачками і яйцями. Солимо, перчимо і добре перемішуємо масу.
Поступово додаємо в масу борошно, добре перемішуємо.
Розігріваємо на сковороді рослинну олію і ложкою викладаємо на неї кабачкове «тісто». Смажимо деруни з кабачків на середньому вогні з обох сторін на середньому вогні, не накриваючи кришкою сковороду.
Готові деруни з кабачків подаємо до столу зі сметаною, можна додати в неї пару зубчиків часнику, пропущених через прес.
ГОТУЄМО З НАМИ
Страви з кабачків в духовці: 3 святкових рецепта