Баранина с овощами (начинка для крепа от ресторана«Креп де Шин»)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Баранина (нога)100 г
Сельдерей50 г
Морковь50 г
Масло растительное0.00 щепотка
Соль0.00 щепотка
Перец0.00 щепотка
Кориандр0.00 щепотка
Мускатный орех0.00 щепотка
Приправа «Хмели - сунели»0.00 щепотка
Додати в список покупок

Очищаем морковку, сельдерей и нарезаем соломкой. Обжариваем в растительном масле морковку (до золотистой корочки), затем добавляем к ней сельдерей и тушим до мягкости овощей. В подсоленой воде отвариваем до готовности баранину и мелко нарезаем. Выкладываем баранину в казанок, добавляем коренья и специи: кориандр, хмели-сунели, соль, перец и мускатный орех (для гурманов). Ставим казанок в предварительно разогретую духовку и тушим 8 -10 минут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)
Як приготувати лазанью з лаваша
Як приготувати фарширований перець

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти