Душистая курица с золотистой корочкой

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курица1 шт
Чеснок4 зубчик
Масло растительное100 мл
Базилик0.00 щепотка
Орегано0.00 щепотка
Перец чёрный (молотый)0.00 щепотка
Соль0.00 щепотка
Додати в список покупок

Курицу тщательно моем и обсушиваем. Чеснок очищаем и делаем несколько надрезов. Курицу смазываем растительным маслом, натираем чесноком, базиликом и орегано, солим. Оставляем на 20 минут. Разогреваем духовку до 200°С. Выкладываем на противень курицу и готовим в течение 40-60 минут, не забывая при этом поливать курочку вытекающим из неё соком.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар