Душистая курица с золотистой корочкой


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Курица1шт
Чеснок4зубчик
Масло растительное100мл
Базилик0щепотка
Орегано0щепотка
Перец чёрный (молотый)0щепотка
Соль0щепотка

Курицу тщательно моем и обсушиваем. Чеснок очищаем и делаем несколько надрезов. Курицу смазываем растительным маслом, натираем чесноком, базиликом и орегано, солим. Оставляем на 20 минут. Разогреваем духовку до 200°С. Выкладываем на противень курицу и готовим в течение 40-60 минут, не забывая при этом поливать курочку вытекающим из неё соком.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити