Рыба «Хе»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Филе горбуши 600 г
Уксус1 ст.л.
Соус соевый1 ст.л.
Соль1 ст.л.
Лук4 шт
Чеснок5 зубчик
Кориандр молотый1 ч.л.
Перец красный (молотый)0.50 ч.л.
Сахар2 ст.л.
Додати в список покупок

Филе моем, обсушиваем, нарезаем кубиками. Заливаем уксусом и соевым соусом, посыпаем солью и оставляем на 2 часа.
Тем временем лук очищаем, моем, нарезаем колечками. Чеснок очищаем и измельчаем. Лук соединяем с чесноком, добавляем кориандр, красный перец и сахар, все перемешиваем.
Маринованную рыбу заправляем подготовленной смесью. Все перемешиваем и выкладываем на блюдо.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста з куркою та грибами
Коурма з аличею та лимоном
Паста з соусом песто від Ектора Хіменеса-Браво
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук