Грибной жульен («МастерШеф»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Черный молотый перец 0по вкусу
Масло сливочное4ст.л.
Сыр твердый150г
Ветчина копченая 150г
Лук репчатый 1шт
Сметана 0.50стакан
Грибы свежие 500г
Соль 0по вкусу

Духовку разогреваем до 180 С. Грибы нарезаем соломкой и поджариваем на 2 ст. л. масла. Лук нарезаем тонкими полукольцами и томим на остальном масле до прозрачности.

Смешиваем лук с грибами. Нарезаем ветчину, смешиваем с грибами, солим, перчим, добавляем сметану и тушим на слабом огне 5-7 минут.

Выкладываем в форму, посыпаем сыром и запекаем 15 минут.


Еще рецепты закусок из грибов



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Печінковий паштет на хрустких тостах з білого хліба
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Форшмак з сиром
Закуска Центр всесвіту (Все буде смачно) (відеорецепт)
Манти: рецепт
Млинцеві канапе з мусом із сьомги
Брускетта з помідорами та сиром
Класичний сендвіч з соусом Цезар (фоторецепт)
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Домашня шаурма
Хумус
Сирні грінки з яйцем
Жульєн з куркою і грибами
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити