Паста болоньєзе з овочами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняДень Святого Валентина
Перша асоціація з Італією, - це, звичайно ж, паста. Її легко готувати, вона виходить шалено ароматної і неймовірно смачною!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Спагеті300 г
Лук1 шт
Селера1 стебло
Морква1 шт
Яловичий фарш200 г
Свинячий фарш200 г
Томати в соку1 банка
Часник3 зубчики
Додати в список покупок

Як приготувати пасту болоньєзе

Крок 1. Нарізаємо цибулю, селеру і моркву, і обсмажуємо на оливковій олії до м’якості: спочатку цибулю, через хвилину селеру, через 2 хвилини – моркву

Крок 2. М’ясо тушкуємо у власному соку до тих пір, поки вода не википить, а м’ясо не підрум’яниться

Крок 3. У підсоленій воді варимо спагетті. Поки вариться паста, змішуємо м’ясо з овочами, додаємо помідори з соком і варимо на повільному вогні 40 хвилин. Часник слід додавати в кінці приготування.

Читайте також: Домашня паста з качкою (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста болоньєзе з сиром
Соте з баклажанів (Майстер Шеф)
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму