Паста болоньєзе з овочами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняДень Святого Валентина
Перша асоціація з Італією, - це, звичайно ж, паста. Її легко готувати, вона виходить шалено ароматної і неймовірно смачною!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Спагеті300 г
Лук1 шт
Селера1 стебло
Морква1 шт
Яловичий фарш200 г
Свинячий фарш200 г
Томати в соку1 банка
Часник3 зубчики
Додати в список покупок

Як приготувати пасту болоньєзе

Крок 1. Нарізаємо цибулю, селеру і моркву, і обсмажуємо на оливковій олії до м’якості: спочатку цибулю, через хвилину селеру, через 2 хвилини – моркву

Крок 2. М’ясо тушкуємо у власному соку до тих пір, поки вода не википить, а м’ясо не підрум’яниться

Крок 3. У підсоленій воді варимо спагетті. Поки вариться паста, змішуємо м’ясо з овочами, додаємо помідори з соком і варимо на повільному вогні 40 хвилин. Часник слід додавати в кінці приготування.

Читайте також: Домашня паста з качкою (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляної шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)