Суп з фрикадельками


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Суп з фрикадельками - одна з найсмачніших і популярних страв. Рецепт супу з фрикадельками досить простий і його приготування не забирає багато часу

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Морква1шт
Ріпа1шт
Вода1л
Ріпчаста цибуля0.50шт
Курячі грудки200г
Петрушка10г
Яйця1шт
Хлібні крихти2ст.л.
Вершкове масло2ст.л.
Перецза смаком
Мускатний горіхза смаком
Сільза смаком

Спосіб приготування:

  1. Моркву, ріпу очищаємо від шкірки, нарізаємо соломкою. Цибулю і петрушку дрібно рубаємо.
  2. Курячі грудки пропускаємо через м’ясорубку. В отриманий фарш додаємо яйце, цибулю і петрушку, хлібні крихти, сіль, перець і мускатний горіх і все вимішуємо. Потім скачуємо з фаршу 16 кульок невеликого розміру.
  3. У киплячу воду вкидаємо фрикадельки, варимо на середньому вогні 7 хвилин, після чого виймаємо їх.
  4. У пательні розігріваємо вершкове масло, вливаємо 0,5 склянки бульйону з-під фрикадельок, додаємо овочі і готуємо 5 хвилин.
  5. Після цього вміст пательні вливаємо в каструлю з бульйоном, додаємо фрикадельки і швидко доводимо до кипіння.

 

Читайте також: Грибна юшка: рецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Яблучний глінтвейн
Капусняк в мультиварці
Форшмак з сиром
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Вівсяні млинці зі шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити