Грибна юшка: рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Якщо ви любите гриби, приготуйте цю грибну юшку, а ми підкажемо, як надати їй аромат справжніх лісових грибів!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вода1,5мл
Печериці свіжі400г
Сметана100г
Борошно25г
Цибуля1шт
Зеленьза смаком
Перецьза смаком
Сільза смаком

Приготування грибної юшки

  1. Гриби заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 10-15 хвилин.
  2. Окремо робимо зажарку: дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на олії до золотистого кольору, додаємо борошно, обсмажуємо і додаємо сметану. Обсмажуємо ще хвилину і додаємо зажарку в юшку.
  3. Доводимо суп до кипіння, додаємо до смаку спеції й готуємо ще 5-7 хвилин. Подаємо юшку з зеленню.

Як надати магазинним печерицям аромат лісових грибів?

1-й спосіб

Гриби нарізаємо пластинками. На деко викладаємо 100 грамів сіна, зверху кладемо гриби і підсушуємо їх при температурі 100 ° С протягом 3-х годин.

2-й спосіб

Печериці нарізаємо скибочками, викладаємо в пластиковий бокс і заморожуємо.

Читайте також: Суп харчо з яловичиною



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Яблучний глінтвейн
Капусняк в мультиварці
Форшмак з сиром
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Вівсяні млинці зі шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити