Грибна юшка: рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Якщо ви любите гриби, приготуйте цю грибну юшку, а ми підкажемо, як надати їй аромат справжніх лісових грибів!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода1,5 мл
Печериці свіжі400 г
Сметана100 г
Борошно25 г
Цибуля1 шт
Зелень за смаком
Перець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Приготування грибної юшки

  1. Гриби заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 10-15 хвилин.
  2. Окремо робимо зажарку: дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на олії до золотистого кольору, додаємо борошно, обсмажуємо і додаємо сметану. Обсмажуємо ще хвилину і додаємо зажарку в юшку.
  3. Доводимо суп до кипіння, додаємо до смаку спеції й готуємо ще 5-7 хвилин. Подаємо юшку з зеленню.

Як надати магазинним печерицям аромат лісових грибів?

1-й спосіб

Гриби нарізаємо пластинками. На деко викладаємо 100 грамів сіна, зверху кладемо гриби і підсушуємо їх при температурі 100 ° С протягом 3-х годин.

2-й спосіб

Печериці нарізаємо скибочками, викладаємо в пластиковий бокс і заморожуємо.

Читайте також: Суп харчо з яловичиною

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп з печерицями
Холодний борщ з квасолею
Гарбузовий суп-пюре з вершками
Сочевичний суп
Борщ у мультиварці
Сочевичний суп з м’ясом
Зелений борщ зі щавлем, яйцем і телятиною
Червоний борщ з буряком
Квасолевий суп з м’ясом по-арабськи
Рисовий суп зі свининою
Місо суп за класичним рецептом
Курячий суп з макаронами
Томатний суп з сиром
Борщ зі свининою в мультиварці
Сирний суп з ковбасою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша