Грибна поляна: рецепт салату

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
СалатиРосійська кухняРецепти на Новий рік 2019
По-справжньому розкішний салат, який стане цвяхом програми вашого свята! Салат Грибна поляна складається з простих і доступних продуктів, а до процесу його приготування можна підключити всю сім'ю
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Печериці мариновані500 г
Яйця3 шт
Морква2 шт
Картопля3 шт
Сир150 г
Цибуля1 шт
Петрушка0,5 пучка
Кріп0,5 пучка
Листовий салат5 шт
Курка (філе)300 г
Сіль1,5 ч.л.
Оцет1 ч.л.
Цукор1,5 ч.л.
Олія50 мл
Сода1/4 ч.л.
Соєвий соус75 мл
Вершкове масло30 г
Для заправки:
Сметана10 ст.л.
Яйца2 шт
Гірчиця4 ст.л.
Сіль1 ч.л.
Цукор1 ч.л.
Лимонний сік2 ч.л.
Сушений базилік1 ч.л.
Сушена гвоздика2-3 бутона
Додати в список покупок

Як приготувати салат Грибна поляна

  1. Куряче філе проколюємо зубочисткою, маринуємо в суміші олії, соєвого соусу та чорного меленого перцю на 30 хвилин під плівкою.
  2. Просушуємо м’ясо й обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку.
  3. Вершкове масло нарізаємо тонкими шматочками, викладаємо половину на деко, застелене фольгою, а зверху викладаємо філе. На філе викладаємо другу половину масла. Відправляємо філе в духовку, випікати при температурі 180 ° C.
  4. Картоплю відварюємо у воді з додаванням оцту, масла і кропу 20 хвилин. Морква відварюємо у воді з додаванням цукру і соди 15 хвилин. Зливаємо воду та чистимо овочі.
  5. Відварюємо яйця вкруту.
  6. Цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо в суміші води й оцту кілька хвилин.
  7. У яєць виймаємо жовтки і розтираємо з гірчицею, сіллю, цукром, сушеним базиліком, лимонним соком і сметаною.
  8. Збираємо салат: в круглу форму для запікання викладаємо мариновані гриби шапочками вниз, зверху викладаємо дрібно рубану зелень, заправку і моркву, натерту на дрібній тертці. Далі – знову заправка.
  9. Потім викладаємо шарами: сир, натертий на крупній тертці, заправку, нарізане брусочками філе, мариновану цибулю, заправку, яйця, натерті на дрібній тертці.

Покриваємо салат заправкою і викладаємо натерту на крупній тертці картоплю. Солимо, перчимо і змащуємо заправкою. Накриваємо салат пергаментом, змазаним олією, а зверху ставимо прес – півлітрову банку на круглій тарілці.

Відправляємо салат на 30 хвилин в холодильник.

Перед подачею знімаємо прес і пегамент, зверху викладаємо листя салату. Потім накриваємо салат блюдом для подачі, перевертаємо все догори дном і знімаємо форму. Читайте також інші рецепти салатів з грибами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Листковий салат з куркою

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
Олів’є в світі: по-мексиканськи, по-французьки, по-японськи
Кальмари — як приготувати на Новий рік
Олів’є: 5 рецептів на будь-який смак
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
Салат Мімоза з картоплею і огірком
Правильний Олів’є — рецепт
Салат із крабових паличок і Мівіни
Салат із крабових паличок і печериць
Салат Гранатовий браслет з яблуком
Салат з сухариками та квасолею
Салат з сухариками
Класичний олів’є
Салати на Новий рік 2019 без майонезу
2019 рік: обов’язкова страва на столі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019