Грибна поляна: рецепт салату

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
СалатиРосійська кухняРецепти на Новий рік 2019
По-справжньому розкішний салат, який стане цвяхом програми вашого свята! Салат Грибна поляна складається з простих і доступних продуктів, а до процесу його приготування можна підключити всю сім'ю
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Печериці мариновані500 г
Яйця3 шт
Морква2 шт
Картопля3 шт
Сир150 г
Цибуля1 шт
Петрушка0,5 пучка
Кріп0,5 пучка
Листовий салат5 шт
Курка (філе)300 г
Сіль1,5 ч.л.
Оцет1 ч.л.
Цукор1,5 ч.л.
Олія50 мл
Сода1/4 ч.л.
Соєвий соус75 мл
Вершкове масло30 г
Для заправки:
Сметана10 ст.л.
Яйца2 шт
Гірчиця4 ст.л.
Сіль1 ч.л.
Цукор1 ч.л.
Лимонний сік2 ч.л.
Сушений базилік1 ч.л.
Сушена гвоздика2-3 бутона
Додати в список покупок

Як приготувати салат Грибна поляна

  1. Куряче філе проколюємо зубочисткою, маринуємо в суміші олії, соєвого соусу та чорного меленого перцю на 30 хвилин під плівкою.
  2. Просушуємо м’ясо й обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку.
  3. Вершкове масло нарізаємо тонкими шматочками, викладаємо половину на деко, застелене фольгою, а зверху викладаємо філе. На філе викладаємо другу половину масла. Відправляємо філе в духовку, випікати при температурі 180 ° C.
  4. Картоплю відварюємо у воді з додаванням оцту, масла і кропу 20 хвилин. Морква відварюємо у воді з додаванням цукру і соди 15 хвилин. Зливаємо воду та чистимо овочі.
  5. Відварюємо яйця вкруту.
  6. Цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо в суміші води й оцту кілька хвилин.
  7. У яєць виймаємо жовтки і розтираємо з гірчицею, сіллю, цукром, сушеним базиліком, лимонним соком і сметаною.
  8. Збираємо салат: в круглу форму для запікання викладаємо мариновані гриби шапочками вниз, зверху викладаємо дрібно рубану зелень, заправку і моркву, натерту на дрібній тертці. Далі – знову заправка.
  9. Потім викладаємо шарами: сир, натертий на крупній тертці, заправку, нарізане брусочками філе, мариновану цибулю, заправку, яйця, натерті на дрібній тертці.

Покриваємо салат заправкою і викладаємо натерту на крупній тертці картоплю. Солимо, перчимо і змащуємо заправкою. Накриваємо салат пергаментом, змазаним олією, а зверху ставимо прес – півлітрову банку на круглій тарілці.

Відправляємо салат на 30 хвилин в холодильник.

Перед подачею знімаємо прес і пегамент, зверху викладаємо листя салату. Потім накриваємо салат блюдом для подачі, перевертаємо все догори дном і знімаємо форму. Читайте також інші рецепти салатів з грибами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Листковий салат з куркою

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пісні салати — ТОП-5
Салат із редиски та огірка (фото)
Салат на 8 березня
Салат до Дня святого Валентина
М’ясні салати на Новий рік 2019: ТОП-5
Новорічні салати з ананасами: ТОП-3 рецепти
ТОП-3 святкових салатів з пекінською капустою
Листкові салати на новорічний стіл: ТОП-5 рецептів
Мімоза: 5 рецептів святкового салату
Оселедець під шубою з яйцем
3 небанальних рецепти новорічних салатів
Рецепти салатів на Новий рік 2019
Грибна поляна: 5 рецептів салату
Салат Гніздо глухаря: рецепт класичний
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками