Як приготувати Мімозу з плавленим сиром?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
СалатиРосійська кухняДень народження
Салат Мімоза вже давно став класикою на наших столах. Варіацій Мімози є безліч - сьогодні приготуйте цей оригінальний салат з плавленим сиром
Зберегти в кулінарну книгу

Складові:

  • Картопля 3-4 штуки (середній)
  • Морква 2-3 штуки (середні)
  • Сир плавлений 2-3 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука (середній)
  • Яйце куряче 4-5 штук
  • Риба, консервована в маслі (сайра) 1 банка
  • Майонез за смаком
  • Зелень за бажанням і до смаку
  • Вода очищена – скільки знадобиться
  • Сіль – 2 ст.л. (Для яєць)
  • Оцет столовий 9% – 2 столові ложки (для яєць)

ГОТУЄМО З НАМИ
Крабовий салат: простий рецепт

Крок 1. Варимо овочі

За допомогою кухонної губки промиваємо картоплю і моркву. Закладаємо їх в каструлю, заливаємо водою на 5-7 см вище овочів і варимо до м’якості. Після зливаємо воду і ставимо у вікна, щоб овочі повністю охололи до кімнатної температури.

Крок 2. Варимо яйця

Яйця заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Додаємо в воду оцет і сіль, варимо після закипання 10-11 хвилин. Після заливаємо дуже холодною водою і даємо охолонути.

Крок 3. Готуємо цибулю і рибу

За допомогою чистого ножа чистимо цибулю, моєму його і шаткуємо маленькими кубиками. Закладаємо цибулю в миску. і відправляємо в невелику, але глибоку чисту посуду.Із консерви зливаємо надлишки масла, видаляємо кісточки, перекладаємо її м’ясо в миску з цибулею і розминаємо їх їдальнею виделкою до однорідної консистенції.

Крок 4. Готуємо овочі, яйця і сир

З охололи овочів знімаємо шкірку, а з яєць – шкаралупу. Овочі натираємо на середній тертці окремо, яйця ділимо на жовток і білок і також окремо натираємо. Плавлений сир також натираємо на крупній тертці.

Крок 5. Збираємо салат Мімоза

Викладаємо в ємність для салату картоплю і змащуємо майонезом. Потім – рибу з цибулею, плавлений сир і білки. Кожен шар змащуємо майонезом. Потім викладаємо моркву і жовтки, цей шар змащувати не треба.

Ставимо салат Мімоза в холодильник на пару годин, після чого подаємо до столу.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат із редиски та огірка (фото)
Салат на 8 березня
Салат до Дня святого Валентина
М’ясні салати на Новий рік 2019: ТОП-5
Новорічні салати з ананасами: ТОП-3 рецепти
ТОП-3 святкових салатів з пекінською капустою
Листкові салати на новорічний стіл: ТОП-5 рецептів
Мімоза: 5 рецептів святкового салату
Оселедець під шубою з яйцем
3 небанальних рецепти новорічних салатів
Рецепти салатів на Новий рік 2019
Грибна поляна: 5 рецептів салату
Салат Гніздо глухаря: рецепт класичний
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
Олів’є в світі: по-мексиканськи, по-французьки, по-японськи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік