Листя салату з лососем і кальмарами під соусом Міцукан

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День Святого Валентина
Приготуйте салат, в якому маринований лосось дуже органічно з'єднується з кальмарами у фритюрі й соусом Міцукан
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Горіховий соус30 г
Рукола20 г
Лосось80 г
Соус Теріякі25 г
Кальмари50 г
Кунжут3 г
Спаржева квасоля с/м20 г
Соєві паростки10 г
Селера (стебло)15 г
Морква15 г
Лимон20 г
Редис10 г
Сіль2 г
Перець2 г
Борошно (для кляра)30 г
Вода крижана (для кляра)80 мл
Куркума (для кляра)1 г
Сіль (для кляра)2 г
Перець (для кляра)1 г
Рослинна олія на фритюр за смаком
Листья салату за смаком
Додати в список покупок

Приготування лосося

З’єднуємо соус “Теріякі”, рослинну олію, кунжутне масло, лимонний сік і кунжут. Додаємо сіль, перець і ретельно збиваємо суміш до однорідного стану.

Викладаємо в маринад шматочки лосося і залишаємо на 10 хвилин.

Приготування салату

Моркву натираємо на спеціальній тертці або нарізаємо тонкою соломкою. Селеру нарізаємо соломкою, редиску ділимо на 4 частини. Змішуємо всі овочі в мисці. Додаємо салатне листя, спаржеву квасолю, соєві паростки і перемішуємо. Після додаємо в салат маринований лосось і знову перемішуємо.

Приготування кальмарів

У мисці з’єднуємо борошно, куркуму, сіль і перець. Суміш перемішуємо і додаємо в неї крижану воду. Збиваємо віночком до однорідної консистенції.

Нарізаємо труби кальмарів тонкими кільцями. Опускаємо кільця кальмарів в отриманий кляр і обсмажуємо в великій кількості розігрітої рослинної олії не більше хвилини.

Подача и сервування салату

Готовий салат викладаємо гіркою на тарілку. Зверху кладемо кільця кальмарів і посипаємо кунжутом. Салат готовий!

Тонкощі приготування салату

  1. Воду в кляр потрібно додавати поступово і при цьому, не забувати його збивати, щоб кляр вийшов однорідним.
  2. За констістенцію кляр повинен нагадувати густу сметану.
  3. Під час смаження кальмарів, олія повинна їх повністю покривати.
  4. Обсмажувати кальмарів потрібно тільки в попередньо розігрітій олії.
  5. Після смаження кальмари краще викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт Цезаря
3 рецепти ідеальної Шуби
Салат Мімоза — простий рецепт приготування
Ароматні грибні салати: оригінальні рецепти
Салат із броколі з яйцями
Салат на хлібі: оригінальні рецепти
5 м’ясних салатів до святкового столу та на кожний день
Салат з ананасами, куркою і грибами
Салат із маринованих огірків з крабовими паличками
Соковиті салати з куркою: 5 рецептів
Листковий салат з куркою
Салат із крабових паличок із сиром
Теплий салат з індичкою й інжиром (фоторецепт)
Салат Цезар: 5 кращих рецептів
Класичний олів’є

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів