Листя салату з лососем і кальмарами під соусом Міцукан

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День Святого Валентина
Приготуйте салат, в якому маринований лосось дуже органічно з'єднується з кальмарами у фритюрі й соусом Міцукан
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Горіховий соус30 г
Рукола20 г
Лосось80 г
Соус Теріякі25 г
Кальмари50 г
Кунжут3 г
Спаржева квасоля с/м20 г
Соєві паростки10 г
Селера (стебло)15 г
Морква15 г
Лимон20 г
Редис10 г
Сіль2 г
Перець2 г
Борошно (для кляра)30 г
Вода крижана (для кляра)80 мл
Куркума (для кляра)1 г
Сіль (для кляра)2 г
Перець (для кляра)1 г
Рослинна олія на фритюр за смаком
Листья салату за смаком
Додати в список покупок

Приготування лосося

З’єднуємо соус “Теріякі”, рослинну олію, кунжутне масло, лимонний сік і кунжут. Додаємо сіль, перець і ретельно збиваємо суміш до однорідного стану.

Викладаємо в маринад шматочки лосося і залишаємо на 10 хвилин.

Приготування салату

Моркву натираємо на спеціальній тертці або нарізаємо тонкою соломкою. Селеру нарізаємо соломкою, редиску ділимо на 4 частини. Змішуємо всі овочі в мисці. Додаємо салатне листя, спаржеву квасолю, соєві паростки і перемішуємо. Після додаємо в салат маринований лосось і знову перемішуємо.

Приготування кальмарів

У мисці з’єднуємо борошно, куркуму, сіль і перець. Суміш перемішуємо і додаємо в неї крижану воду. Збиваємо віночком до однорідної консистенції.

Нарізаємо труби кальмарів тонкими кільцями. Опускаємо кільця кальмарів в отриманий кляр і обсмажуємо в великій кількості розігрітої рослинної олії не більше хвилини.

Подача и сервування салату

Готовий салат викладаємо гіркою на тарілку. Зверху кладемо кільця кальмарів і посипаємо кунжутом. Салат готовий!

Тонкощі приготування салату

  1. Воду в кляр потрібно додавати поступово і при цьому, не забувати його збивати, щоб кляр вийшов однорідним.
  2. За констістенцію кляр повинен нагадувати густу сметану.
  3. Під час смаження кальмарів, олія повинна їх повністю покривати.
  4. Обсмажувати кальмарів потрібно тільки в попередньо розігрітій олії.
  5. Після смаження кальмари краще викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат з кальмарами та восьминогом
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Салат Грецький
Салат Цезар з сьомгою (фоторецепт)
Фруктовий салат з дині та кавуна
Салат Мімоза з сайрою
Салат з яйцями й оселедцем за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Салат з помідорами та сиром моцарела
7 заправок для овочевих салатів
Салат мімоза з яблуками
Салат з крабових паличок з картоплею та морквою
Салат з сухариками і куркою
Салат з перепелиними яйцями і сиром фета
Салат з куркою та баклажанами (фоторецепт)
Салат Цезар з креветками

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша