Листя салату з лососем і кальмарами під соусом Міцукан


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Приготуйте салат, в якому маринований лосось дуже органічно з'єднується з кальмарами у фритюрі й соусом Міцукан

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Горіховий соус30г
Рукола20г
Лосось80г
Соус Теріякі25г
Кальмари50г
Кунжут3г
Спаржева квасоля с/м20г
Соєві паростки10г
Селера (стебло)15г
Морква15г
Лимон20г
Редис10г
Сіль2г
Перець2г
Борошно (для кляра)30г
Вода крижана (для кляра)80мл
Куркума (для кляра)1г
Сіль (для кляра)2г
Перець (для кляра)1г
Рослинна олія на фритюрза смаком
Листья салатуза смаком

Приготування лосося

З’єднуємо соус “Теріякі”, рослинну олію, кунжутне масло, лимонний сік і кунжут. Додаємо сіль, перець і ретельно збиваємо суміш до однорідного стану.

Викладаємо в маринад шматочки лосося і залишаємо на 10 хвилин.

Приготування салату

Моркву натираємо на спеціальній тертці або нарізаємо тонкою соломкою. Селеру нарізаємо соломкою, редиску ділимо на 4 частини. Змішуємо всі овочі в мисці. Додаємо салатне листя, спаржеву квасолю, соєві паростки і перемішуємо. Після додаємо в салат маринований лосось і знову перемішуємо.

Приготування кальмарів

У мисці з’єднуємо борошно, куркуму, сіль і перець. Суміш перемішуємо і додаємо в неї крижану воду. Збиваємо віночком до однорідної консистенції.

Нарізаємо труби кальмарів тонкими кільцями. Опускаємо кільця кальмарів в отриманий кляр і обсмажуємо в великій кількості розігрітої рослинної олії не більше хвилини.

Подача и сервування салату

Готовий салат викладаємо гіркою на тарілку. Зверху кладемо кільця кальмарів і посипаємо кунжутом. Салат готовий!

Тонкощі приготування салату

  1. Воду в кляр потрібно додавати поступово і при цьому, не забувати його збивати, щоб кляр вийшов однорідним.
  2. За констістенцію кляр повинен нагадувати густу сметану.
  3. Під час смаження кальмарів, олія повинна їх повністю покривати.
  4. Обсмажувати кальмарів потрібно тільки в попередньо розігрітій олії.
  5. Після смаження кальмари краще викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Салат Цезар з тунцем
Вінегрет з печерицями (фоторецепт)
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Салат з пекінської капусти з печерицями та сиром
Салат Цезар з копченою куркою
Рибний салат з авокадо
Салат із пекінської капусти з куркою
Салат Цезар (фоторецепт)
Салат з пекінської капусти і грибів від Ектора Хіменеса-Браво («Все буде добре»)
Салат с синей капустой, морковкой и курицей
Салат из маслин и сельдерея
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Вінегрет з авокадо
Вінегрет з куркою в мультиварці


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити