Салат с тунцом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Масло оливковое1 ст.л.
Маслины5 шт
Яйца перепелиные2 шт
Икра Тобико20 г
Салатный микс80 г
Тунец (спинка)80 г
Сок лимона1 ч.л.
Морская соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Брусочек тунца ошпариваем кипятком, солим и нарезаем поперёк тонкими кусочками. Перепелиные яйца варим вкрутую, очищаем от скорлупы, разрезаем пополам и выкладываем на них икру тобико. Листья салата нарываем кусочками произвольной величины, добавляем маслины, нарезанные тонкими колечками,  заправляем оливковым маслом и лимонным соком и выкладываем горкой по центру большого белого блюда. Вокруг салата выкладываем кусочки тунца и перепелиные яйца с тобико.       

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Мімоза з рисом
Салат з крабовими паличками і помідорами
Салат з креветками і яйцем
Салат з кальмарами і грибами
Салат з куркою
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Крабовий салат з капустою
Салат Мімоза з маслом і сиром
Грецький салат з пекінською капустою
Салат Цезар з куркою та сухариками
Салат із зеленого горошку, яєць і молодої картоплі
Як приготувати крабовий салат з огірком?
Як приготувати салат Мімоза з картоплею?
Як приготувати салат Цезар з сьомгою?
Салат з кальмарами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром