Салат з сухариками та куркою
Інгредієнти:
- твердий сир – 100 г;
- куряче філе – 1 шт.;
- салат – 1 пучок;
- яйце – 1 шт.;
- сухарики – 1 пачка;
- часник – 1 зубчик;
- сметана – 2 ст. л.;
- майонез – 2 ст. л.
Спосіб приготування
Відварюємо куряче філе до готовності, охолоджуємо в бульйоні та викладаємо на друшляк. Потім розбираємо на волокна. Продовження рецепта читайте тут.
Салат з шинкою і сухариками
Інгредієнти:
- пекінська капуста — 1 шт.;
- помідори — 4 шт.;
- кукурудза консервована — 250 г;
- шинка — 400 г;
- олія рослинна — 3 ст. л.;
- сухарики — 4 пачки;
- сіль — за смаком.
Спосіб приготування
Пекінську капусту, помідори та шинку нарізаємо середніми кубиками. Потім додаємо до них кукурудзу, солимо, приправляємо рослинною олією. Перед самою подачею на стіл у салат додаємо сухарики та ретельно його перемішуємо.
Цезар класичний
Інгредієнти:
- куряче філе – 300 г;
- салат ромен – 1,5 пучка;
- білий тостовий хліб – 7 шматочків;
- часник – 5 зубчиків;
- оливкова олія – 1 склянка;
- яйця – 2 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- вустерський соус – 1 ч. л.;
- пармезан – 30 г.
Спосіб приготування
Листя промийте, замочіть на 15-30 хвилин у мисці з холодною водою. Обсушіть паперовим рушником і покладіть у холодильник. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Салат зі слабосолоної сьомги з сухариками
Інгредієнти:
- сьомга слабосолона – 60 г;
- пекінська капуста – 200 г;
- мариновані білі гриби – 50 г;
- помідори – 50 г;
- білий хліб (тостовий) – 15 г;
- майонез – 50 г;
- скибочка лимона – за смаком;
- сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Пекінську капусту нарізаємо соломкою, а гриби, сьомгу, помідори та хліб — дрібним кубиком. Хліб підсушуємо на пательні до появи золотистого кольору. Всі інгредієнти кладемо в ємність, заправляємо майонезом, солимо й обережно перемішуємо. Викладаємо салат по центру білої тарілки гіркою, посипаємо сухариками та прикрашаємо скибочкою лимона.
Зелений салат з часниковими сухариками
Інгредієнти:
- часник – 1 зубчик;
- білий хліб – 100 г;
- оцет яблучний – 0,5 ст. л.;
- цукрова пудра – 0,5 ч. л.;
- олія рослинна – 2 ст. л.;
- огірок свіжий – 1 шт.;
- салат листовий – 150 г.
Спосіб приготування
Вимитий і обсушений зелений салат рвемо великими шматочками та кладемо в салатник. Оцет змішуємо з рослинною олією, сіллю, меленим перцем і цукровою пудрою. Продовження рецепта читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
5 м’ясних салатів до святкового столу та на кожний день