Суп из куриной печени


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Соус Вучешир1мл
Кориандр0.50ч.л.
Лук репчатый, рубленый1шт
Чеснок, рубленый1зубчик
Масло оливковое2ч.л.
Куриная печень115г
Рис неочищенный3ст.л.
Бульон говяжий1стакан
Куриный бульон3стакан
Морская соль0по вкусу
Перец свежемолотый0по вкусу
Додати в список покупок

В кастрюле доводим до кипения куриный и говяжий бульоны. Добавляем рис и готовим на медленном огне около 10 минут.

В это время разрезаем каждую куриную печень на четыре части. В сковороде разогреваем оливковое масло и кладем в масло чеснок, лук и кориандр. Готовим около 3 минут. После печень и овощи с приправами выкладываем в бульон. Варим на медленном огне еще 10 минут. В конце добавляем соус Вучешир, соль и перец.


Еще рецепты супов



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка на сироватці
Грибна окрошка на мінеральній воді
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Окрошка з креветками в крижаній чаші (Все буде добре, відео)
Ароматний суп айнтопф
Японський суп Торі рамен
Молочний суп з полуницею
Швидкий сирний суп з сьомгою
Суп з ревеню
Журек – рецепт польського супу
Холодник на мінеральній воді (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити