Як приготувати томатний суп
1. Томати з цибулею подрібнюємо блендером в пюре.
2. Стебла селери й очищені від шкірки огірки натираємо на дрібній тертці.
3. Часник (1 зубчик) перебиваємо блендером разом з невеликою кількістю томатного соку.
4. Змішуємо томатний сік, часник, томатне пюре, подрібнені огірки й селеру.
5. Додаємо соус, оцет, горілку, лимонний сік, оливкову олію, цукор і сіль. Перемішуємо та ставимо суп в холодильник на 1 годину.
6. Рифлену пательню натираємо часником, додаємо пару крапель рослинної олії та підсмажуємо на ній тост з двох сторін до рум’яної скоринки.
7. Готовий суп подаємо разом з грінками та сметаною.