«Б‘яла ковбаса» (Польща). 10 великодніх страв різних країн. 7 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Польська кухняВеликдень 2018
«Б'яла ковбаса» дослівно перекладається, як біла ковбаса. Соковиті та ніжні ковбаски готуватимемо з трьох видів фаршу, а особливого аромату додамо за допомогою спецій і прянощів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий фарш650 г
Телячий фарш500 г
Курячий фарш500 г
Свиняча кишка1 м
Цибуля1 кг
Вершкове масло50 г
Світле пиво250 мл
Часник2 зубчики
Сухе молоко5 г
Цукор33 г
Сушений майоран3 г
Чорний мелений перець6 г
Мускатний горіх (мелений)1 г
Сіль25 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготовання польської великодньої страви «Б‘яла ковбаса»

  1. З‘єднайте свинячий, курячий та телячий фарш, додайте чорний мелений перець, цукор, сіль, сухе молоко, майоран та мускатний горіх. Вичавіть часник, перемішайте і насипте подрібнений лід. Відбийте фарш.
  2. Натягніть почищену та вимочену свинячу кишку на м’ясорубку з насадкою для ковбас. Зав’яжіть кінчик кишки та наповніть її фаршем, перекручуючи через кожні 15 см. На кінчику останньої ковбаски також зробіть вузол.
  3. Готові ковбаски проштрикніть кілька разів зубочисткою, покладіть в підсолений окріп та відваріть під закритою кришкою 20 хв. після закипання.
  4. Нарізану соломкою цибулю обсмажте на вершковому маслі до золотавості з сіллю та цукром. Цибулю викладіть на деко, а на неї – покладіть кільце відварених ковбасок. Зробіть на кожній по 5 насічок. Залийте ковбаски пивом та бульйоном, у якому вони варилися. Запікайте 25 хв. при температурі 180°С.

Дивіться онлайн 10 великодніх страв різних країн від Все буде смачно. Серія 1

Дивіться відеорецепт приготування великоднього кексу Райдлінг від Все буде смачно

«Б‘яла ковбаса»: відеорецепт

Video: «Б‘яла ковбаса» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати білу ковбасу - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт білої ковбаси
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком