Кальмари з мусом під соусом бешамель. ТОП-10 страв з кальмарів. 3 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Кальмари з мусом під соусом бешамель - найніжніша страва нашого кулінарного рейтингу. Повітряний, легкий мус зі шпинатом у поєднанні з м'ясом кальмара створюють вишукану композицію, смак якої ви запам'ятаєте надовго
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кальмари6 шт.
Голова форелі1 шт.
Філе форелі300 г
Хребет форелі1 шт.
Оливкова олія20 мл
Біле сухе вино40 мл
Крем-сир200 г
Вершки (33%)160 мл
Вершкове масло50 г
Лимон1 шт.
Шпинат свіжий50 г
Морква1 шт.
Корінь петрушки1 шт.
Цибуля1 шт.
Борошно100 г
Чорний мелений перець4 г
Духмяний перець горошком6 шт.
Чабер сушений3 г
Лавровий лист2 шт.
Сіль46 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування кальмарів з мусом під соусом бешамель

  1. Почистіть моркву та корінь петрушки. Цибулю розріжте навхрест, не дорізаючи до кінця.
  2. Помийте рибну голову, розріжте  навпіл. Хребет – натроє, відрізавши хвіст. Овочі та рибу покладіть у каструлю, залийте водою та додайте сіль. Доведіть до кипіння. Покладіть лавровий лист та духмяний перець горошком. Зменшіть вогонь та варіть ще 20 хв.
  3. З філе форелі зріжте шкірку. Покладіть на деко з пергаментом, змащене оливковою олією. Посоліть, поперчіть, збризніть соком половини лимона та запікайте 20 хв. за температури 180°С.
  4. Остиглу рибу перекладіть у блендер, додайте крем-сир, вершки, чорний мелений перець, чабер та сіль. Перебийте до однорідності.
  5. Проваріть кальмари у воді з сіллю впродовж 1 хв. відкиньте на сито, промийте холодною водою, просушіть паперовим рушником.
  6. Приготуйте шпинатний бешамель: покладіть у сотейник вершкове масло та борошно. Обсмажте до з’єднання інгредієнтів та влийте через сито бульйон, додайте біле сухе вино. Проваріть хвилину. Додайте порізане листя шпинату, перебийте блендером.
  7. Начиніть кальмари мусом, покладіть по дві штуки в порційні форми та залийте бешамелем. Накрийте фольгою та поставте у деко. Запікайте 20 хв. за температури 180°С.

Дивіться онлайн: ТОП-10 страв з кальмарів. Серія 1

Дивіться відеорецепт приготування ролів з кальмарами у плові від Все буде смачно

Кальмари з мусом під соусом бешамель: відеорецепт

Video: Кальмари з мусом під соусом бешамель - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати кальмари з мусом під соусом бешамель - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт кальмарів з мусом під соусом бешамель
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце
Качка у вишневій карамелі. 10 страв з ягід. 5 місце
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити