Покроковий рецепт приготування корн бела
ГОТУЄМО З НАМИ
Кукурудза запечена в духовці: рецепт покроковий
- Відваріть кукурудзу у підсоленій воді впродовж 5 хв. після закипання. Злийте на сито, дайте стекти воді. Додайте до кукурудзи вершкове масло, перемішайте.
- Для зеленого соусу – покладіть у чашу блендера очищену та подрібнену грушу, додайте порізані листя м’яти та кінзи, очищений зубчик часнику, сік половини лимона, сіль та воду. Перебийте до однорідності.
- Для червоного соусу – зніміть з бланшованого помідора шкірку, розріжте на 4 частини. Також розріжте начетверо очищену цибулю. Болгарський перець очистіть та поріжте крупними шматками, подрібніть перець чилі. Складіть овочі у подрібнювач, додайте олію, сіль, чорний мелений перець. Перебийте до однорідності.
- Для білого соусу – змішайте «фету» та вершки, додайте подрібнений смажений арахіс, сік половини лимона та мелену паприку, перемішайте. Розділіть кукурудзу на три частини та з‘єднайте з соусами.
Дивіться онлайн найкращі рецепти вуличної їжі. Частина 1
Дивіться відео рецепт приготування чурросу від Все буде смачно
Читайте також: Як варили кукурудзу