Покроковий рецепт приготування чурросу
- Приготуйте заварне тісто: до кубиків вершкового масла додайте воду та сіль, прогрійте до розтоплення масла. Не знімаючи масу з вогню, всипте борошно, перемішуйте, доки на стінках посуду з’явиться плівка. Зніміть тісто з плити і дайте охолонути 5 хв. Потім додайте по одному яйця, добре вимішуючи тісто, а також цукрову пудру.
- Викладіть тісто в кондитерський мішок з насадкою «зірочка» та вичавіть в розігріту олію смужки завдовжки 10 см. Смажте чуррос порціями по кілька штук впродовж 4 хв., викладайте на паперові рушники.
- Змішайте цукрову пудру з меленою корицею, посипте готові чуррос. Для соусу – розтопіть чорний шоколад, додайте вершки, прогрійте 2 хв. Подавайте чуррос з шоколадним соусом.
Дивіться відео рецепт приготування пляцка Ягідна фантазія
Дивіться онлайн найкращі рецепти вуличної їжі. Частина 1