Покроковий рецепт приготування крокетів з молодих овочів
ГОТУЄМО З НАМИ
Хрусткі кабачки з сиром
- Куряче філе наріжте кубиком, обсмажте на вершковому маслі до м’якості. Додайте очищену та нарізану кубиком моркву, потім – півкільця цибулі та молодий горошок. Смажте 2 хв.
- Додайте борошно, перемішайте. Посоліть, поперчіть, додайте молоко, доведіть масу до кипіння та проваріть 10 хв. Дайте остигнути до кімнатної температури, потім поставте у холодильник на 1 год.
- Сформуйте з крокетної маси кульки, змастивши руки олією. Запаніруйте крокети у борошні, потім у яйцях та панірувальних сухарях. Обсмажте порціями у фритюрі впродовж 5 хв. Перекладіть на тарілку з паперовими рушниками.
Дивіться онлайн 10 страв зі свіжий овочів. Частина 1