Покроковий рецепт приготування
ГОТУЄМО З НАМИ
Домашня солона карамель
- Щоб приготувати морозиво з молодої моркви – поріжте моркву довільними шматками, перебийте на пюре. Вичавіть з пюре сік, до нього витисніть сік з апельсинів, а потім додайте половину м’якоті з моркви. Всипте цукор, перемішайте.
- Для морозива з молодого горошку – проваріть молодий горошок у воді з додаванням солі та чебрецю впродовж 5 хв. Перебийте на пюре, дайте охолонути.
- Збийте вершки до стійких піків. Третину вершків додайте до горохового пюре. Туди ж додайте сушений орегано, сіль та чорний мелений перець, перемішайте. Решту вершків додайте до морквяного соку з м’якоттю, перемішайте.
- Накрийте 2 види морозива плівкою, поставте в морозилку на 3 год. Потім перебийте міксером і поверніть у морозилку ще на 1 год. Повторіть так ще мінімум 3 рази.
Дивіться онлайн 10 страв зі свіжий овочів. Частина 1
Дивіться відеорецепт приготування смаженого редису з соусом із семи овочів від Все буде смачно