Покроковий рецепт приготування надувної піци-фламбе
Дивіться онлайн 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. Частина 2
- Приготуйте тісто: з’єднайте борошно, цукор та сіль, перемішайте, зробіть у центрі заглиблення. Влийте олію, додайте сухі дріжджі та воду. Замісіть тісто, зберіть у кулю, накрийте рушником. Дайте настоятися 20 хв.
- Розділіть тісто на дві частини. Кожну розкачайте у коло, діаметром 28 см. Одну частину перекладіть на деко з пергаментом. Для соусу – томати у власному соку очистіть від шкірки, перебийте до однорідності з листям базиліку.
- Змастіть тісто у декові томатним соусом. Викладіть на нього слайси шинки, сиру та кружечки чорних оливок. Присипте сушеним орегано. Покладіть на край піци коктейльну соломинку. Накрийте піцу другим пластом тіста, защіпіть краї. Надуйте тісто через соломинку, щоб верхній пласт піднявся куполом. Дістаньте соломинку, защипніть отвір. Випікайте піцу 10 хв. за температури 210⁰С.
- Прогрійте ром над свічкою. Полийте ним купол піци, підпаліть. Потім зріжте купол, переверніть. Викладіть у нього руколу, листя чебрецю, білий кунжут та філе апельсина. Змішайте сік лимона з оливковою олією. Заправте цією сумішшю салат, перемішайте. Подавайте піцу разом з салатом у їстівній тарілці.
Дивіться відеорецепт приготування кільця з тортильїв від Все буде смачно