Як приготувати рибу з овочами “Коктал”
Приготуйте соус: нагрійте вершки, додайте плавлений сирок, проваріть до розчинення. Потім додайте подрібнену петрушку та чорний мелений перець, перемішайте.
Очистіть рибу від нутрощів, хребта, плавників та очей. Розкрийте «книгою» і добре промийте. Посипте сіллю та полийте лимонним соком, залиште маринуватися. Потім викладіть рибу на решітку-гриль, змастіть вершковим соусом, викладіть кільця цибулі, потім кружальця помідора та півкільця болгарського перцю. Запікайте 40 хв., періодично перевертаючи.
Змішайте чебрець, мелений коріандр, куркуму, паприку, сушений часник, сушену петрушку, сіль, чорний мелений перець, сік лимона та решту вершкового соусу. Перемішайте і полийте соусом готову страву.
Дивіться онлайн 10 страв для пікніка. Серія 2.
Дивіться відеорецепт приготування корейського супу “Самгет хан” від Все буде смачно