Торт «Сімнел» (Великобританія). 10 великодніх страв різних країн. 3 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Торт Сімнел - традиційне британське пасхальне частування. Ніжне тісто в поєднанні з легкими цитрусовими нотками, сухофруктами і марципанами створюють вишукану кулінарну композицію, смак і аромат якої запам'ятовується назавжди
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для кексу:
Борошно240 г
Масло250 г
Яйця3 шт.
Апельсин1 шт.
Лимон1 шт.
Цукати100 г
Сушена вишня100 г
Фініки100 г
Інжир100 г
Сушена журавлина100 г
Родзинки100 г
Малиновий джем100 г
Цукор175 г
Мелена кориця4 г
Мелений імбир2 г
Розпушувач5 г
Коньяк100 мл
Для марципану:
Мигдаль200 г
Цукрова пудра250 г
Яйце1 шт.
Есенція мигдалю3 краплі
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування торта «Сімнел»

  1. Змішайте в мисці родзинки, сушену вишню, фініки, інжир та сушену журавлину. Залийте на 10 хв. окропом і дайте настоятися. Злийте воду, додайте до сухофруктів цукати, залийте все коньяком та залиште на 12 годин.
  2. Для тіста – змішайте м‘яке вершкове масло, цукор, цедру апельсина та лимона, мелену корицю та мелений імбир. Збийте, поступово введіть 3 яйця та суміш борошна і розпушувача. Насамкінець додайте до тіста настояні у коньяці сухофрукти і цукати, перемішайте.
  3. Приготуйте марципан. Очищений та просушений мигдаль перебийте до стану борошна. Додайте до нього цукрову пудру, яєчний білок та мигдальну есенцію. Перемішайте. Половину марципану розкачайте у круглий пласт на притрушеній цукровою пудрою дошці. Решту загорніть  у харчову плівку.
  4. Вилийте половину тіста у роз’ємну форму для кексу, викладіть на нього пласт марципану і залийте рештою тіста. Випікайте 2 год. за температури 170С°.
  5. Дайте готовому кексу повністю охолонути. Потім змастіть його зверху малиновим джемом. Розкачайте другу частину марципану та викладіть поверх джему на кекс, надайте йому форму «спіднички». Із залишків марципану сформуйте кульки, викладіть їх зверху по колу. Також прикрасьте кекс цукатами.

Дивіться онлайн 10 великодніх страв різних країн світу. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування пирога Паскуаліні від Все буде смачно

 Торт «Сімнел»: відеорецепт

Video: Торт «Сімнел» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати торт «Сімнел» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт торта «Сімнел»
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить кальмары, рецепт приготовления кальмаров, рецепт салата с кальмарами, рецепт приготовления салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами, состав салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами
Кальмари — як приготувати на Новий рік
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком