Груша в сливовому пюре

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
До м’яса, салатів чи просто ложкою з банки - груша в сливовому соусі не залишить байдужим в будь-якому випадку!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Груші1000 г
Сливи1000 г
Цукор200 г
Вода200 мл
Лимонна кислота1 г
Додати в список покупок
  1. Помиті сливи ділимо на половинки та видаляємо кісточки
  2. Кладемо груші в емальований посуд, наливаємо в воду та підігріваємо на слабому вогні, доти сливи не стануть м’якими
  3. Готові сливи перетираємо через сито
  4. Груші миємо, видаляемо серцевинки та нарізаємо ломтиками
  5. Опускаємо груші в киплячий 0,1% розчин лимонної кислоти (в розрахунку 1 грам кислоти на 1 літр води) на 5-7 хвилин
  6. Перекладаємо груші в підігріті літрові банки
  7. Доводимо до кипіння сливове пюре та заливаємо ним груші
  8. Банки прикриваємо кришками і стерилізуємо по 8 хвилин кожну
  9. Закатуємо гарячі банки та перевертаємо їх горличком вниз до повного вистигання.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сало консервированное
Чорничне варення
Варення із шовковиці
Черешневий компот
Рецепти варення
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці