Як правильно сушити яблука: 3 простих способи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Дуже важливо зберегти корисні вітаміни та мікроелементи в фруктах! Ділимося кращими способами сушіння яблук, щоб вони залишалися корисними та смачними протягом декількох років.
Зберегти в кулінарну книгу

Яблука вибираємо стиглі, цілі, з щільною м’якоттю і на смак кисло-солодкі, без червоточини та плодової гнилі. Великі яблука сушимо тільки в порізаному вигляді. Ріжимо їх на часточки та кільця, видаляємо насінні кісточки. Шкірку яблук або очищуємо, або залишаємо.

Сушка яблук в електросушарці

Це найпростіший спосіб сушіння яблук. Нарізаємо часточки товщиною не більше 5 мм. Рівномірно розкладаємо їх в електросушарці. Виставляємо необхідну температуру, і через кілька годин отримуємо готовий продукт!

Сушка яблук у духовці

Яблука потрібно розкласти рівномірно в 1 ряд на листи або краще на сітки. Вмикаємо духовку на слабкий вогонь або виставляємо температуру близько 75 ° С, відкривши дверцята на розмір долоні. У кінці сушіння можна знизити температуру до 50-55 ° С. Перевіряйте і за необхідності перемішуйте яблука кожні 1,5-2 години. Приблизно через 7 годин часточки висохнуть. Після закінчення готування яблука повинні бути блідими, ні в якому разі не коричневими і не пригорілими.

Сушка яблук у мікрохвильовці

Нарізаємо часточки товщиною не більше 5 мм. Розкладаємо їх на тарілку, попередньо застеливши її бавовняною тканиною, і зверху накриваємо. Весь процес сушіння займає всього 3-4 хвилини, за потужності мікрохвильовки 200 Вт.

ГОТУЄМО З НАМИ
Сухофрукти: родзинки, чорнослив, сушені яблука

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Консервовані нектарини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви