Тыква сушеная

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Тыква1 шт
Додати в список покупок

Тыкву моем под холодной проточной водой, разрезаем на 8-10 частей, удаляем семена с волокнистой мякотью, очищаем каждую часть от кожицы и режем на дольки толщиной 0.5 см. Для улучшения цвета готового продукта, тыкву бланшируем в растворе соли (20 г соли на 1 л воды) 1-2 минуты и охлаждаем проточной водой. Пробланшированные дольки выкладываем на сито и сушим в духовке при температуре 55-60°С в течение 2 часов. Затем температуру доводим до 70-80°С и сушим тыкву еще 30 минут. Остывшие дольки пропускаем через мясорубку.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Аджика (фоторецепт)
Мочений виноград
Аджика з помідорів
Білі гриби у вершковому маслі
Баклажани на зиму: найкращі рецепти
Заготовки для готовки: корисні напівфабрикати на зиму
Бастурма по-домашньому: 3 найкращі рецепти
Апетитні помідори в горіховому маринаді
Як заморозити овочі на зиму
Бурштинове варення з кавунових кірок (фоторецепт)
Помідори у власному соку (фоторецепт)
В’ялені помідори на зиму: найкращі рецепти
В’ялені помідори в олії
Джем з дині
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка