Тыква сушеная


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Тыква1шт

Тыкву моем под холодной проточной водой, разрезаем на 8-10 частей, удаляем семена с волокнистой мякотью, очищаем каждую часть от кожицы и режем на дольки толщиной 0.5 см. Для улучшения цвета готового продукта, тыкву бланшируем в растворе соли (20 г соли на 1 л воды) 1-2 минуты и охлаждаем проточной водой. Пробланшированные дольки выкладываем на сито и сушим в духовке при температуре 55-60°С в течение 2 часов. Затем температуру доводим до 70-80°С и сушим тыкву еще 30 минут. Остывшие дольки пропускаем через мясорубку.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Квашена капуста (фоторецепт)
Варення з ківі та банана (Все буде смачно) (відеорецепт)
Варення з апельсинових шкірок (Все буде смачно) (відеорецепт)
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Апельсиновий мармелад від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Квашена капуста на швидку руку (Все буде добре) (відеорецепт)
Варення з буряка з горіхами та шоколадом від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Джем з гарбуза (Все буде добре) (відеорецепт)
Яблучне варення з маком від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Грушевий конфітюр з кавою (Все буде добре) (відеорецепт)
Лечо
Пекінська капуста з перцем та цибулею
Варення з винограду (Все буде добре) (відео)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити