Як приготувати брускетту з помідорами та сиром
1. Нарізаємо французький багет під великим кутом, щоб площа для начинки була більшою. Підсмажуємо його на розігрітій пательні й викладаємо на блюдо.
2. Помідор обшпарюємо окропом і знімаємо шкірку. Прибираємо насіння і нарізаємо дрібними кубиками.
3. Хліб натираємо зубчиком часнику і змащуємо оливковою олією.
4. Зелене листя рвемо невеликими шматочками
Від контакту з ножем базилік змінює смак
5. Перемішуємо базилік з нарізаним помідором, додаємо дрібно нарізану моцарелу і тертий плавлений сир. Заправляємо суміш оливковою олією і викладаємо на хліб.
6. Готові брускетти прикрашаємо листям базиліка
Читайте також: Севіче: покроковий рецепт