Як приготувати манти: рецепт
1. З борошна, яєць, води і невеликої кількості солі замішуємо тісто.
2. З’єднуємо пропущене через м’ясорубку м’ясо і дрібно нарізану цибулю. Додаємо чорний перець, сіль і добре перемішуємо фарш.
3. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо з нього невеликі квадратики. На середину кожного квадратика викладаємо начинку з фаршу і защипуємо манти. Спочатку з’єднуємо два протилежних кінчика, потім наступні два – повинен вийти конвертик. Тепер з’єднуємо кінчики, які знаходяться поруч один з одним. Закладаємо манти в пароварку і готуємо 25 хвилин (до готовності).
4. Готові манти подаємо з зеленню і маслом.