Американський гарбузовий пиріг: рецепт приготування:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати американський гарбузовий пиріг? Це один з найсмачніших пирогів в світі – повірте нам на слово. Сподобається цей десерт абсолютно всім, навіть тим, хто ніколи не любив гарбуз. Він просто тане в роті і так складно втриматися, аби не з’їсти його весь цілком. Читайте покроковий рецепт американського гарбузового пирога в нашому матеріалі.

Читайте також: Американський полуничний пиріг

Інгредієнти:

  • гарбуз (печений) – 400 г
  • борошно пшеничне – 480 г
  • борошно мигдалеве – 130 г
  • вершкове масло – 400 г
  • сіль – 10 г
  • цукрова пудра – 225 г
  • яйця – 5 шт.
  • згущене молоко – 250 мл
  • кориця мелена  – 8 г
  • імбир мелений – 2 г
  • перець духмяний мелений – 2 г
  • гвоздика мелена – 2 г
  • ванільний цукор – 12 г
  • крохмаль картопляний – 60 г
  • апельсин – 1 шт.
  • вода – 120 мл

Читайте також: Пиріг-косичка з шоколадом, бананом та горіхами

Спосіб приготування:

  1. Змішайте пшеничне та мигдалеве борошно з сіллю, ванільним цукром та цукровою пудрою. Пересипте на дошку, натріть у суміш холодне вершкове масло, перетріть руками на крихту.
  2. Додайте жовтки, замісіть тісто, загорніть його у плівку та покладіть у холодильник на 30 хв.
  3. Потім розкачайте тісто між двома листами пергаменту, викладіть у форму, сформуйте бортики, обріжте зайві краї. Покладіть зверху пергамент, насипте квасолю та випікайте корж 20 хв. за температури 180°С.
  4. Для начинки – перебийте до однорідності запечений гарбуз, додайте збиті до легкої піни яйця, а також згущене молоко, цукрову пудру, корицю, сіль, ванільний цукор, мелені імбир, гвоздику та духмяний перець, апельсинову цедру.
  5. Розведіть у воді крохмаль, додайте до начинки та збийте масу. З готового коржа приберіть пергамент з квасолею, вилийте начинку, випікайте пиріг 25 хв. за температури 180°С.

Video: Американський гарбузовий пиріг: рецепт покроково

Як приготувати американський гарбузовий пиріг? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Тигровий чізкейк від Лізи Глинської
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Домашній чізкейк без випічки
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів