Американський гарбузовий пиріг: рецепт приготування:


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати американський гарбузовий пиріг? Це один з найсмачніших пирогів в світі – повірте нам на слово. Сподобається цей десерт абсолютно всім, навіть тим, хто ніколи не любив гарбуз. Він просто тане в роті і так складно втриматися, аби не з’їсти його весь цілком. Читайте покроковий рецепт американського гарбузового пирога в нашому матеріалі.

Читайте також: Американський полуничний пиріг

Інгредієнти:

  • гарбуз (печений) – 400 г
  • борошно пшеничне – 480 г
  • борошно мигдалеве – 130 г
  • вершкове масло – 400 г
  • сіль – 10 г
  • цукрова пудра – 225 г
  • яйця – 5 шт.
  • згущене молоко – 250 мл
  • кориця мелена  – 8 г
  • імбир мелений – 2 г
  • перець духмяний мелений – 2 г
  • гвоздика мелена – 2 г
  • ванільний цукор – 12 г
  • крохмаль картопляний – 60 г
  • апельсин – 1 шт.
  • вода – 120 мл

Читайте також: Пиріг-косичка з шоколадом, бананом та горіхами

Спосіб приготування:

  1. Змішайте пшеничне та мигдалеве борошно з сіллю, ванільним цукром та цукровою пудрою. Пересипте на дошку, натріть у суміш холодне вершкове масло, перетріть руками на крихту.
  2. Додайте жовтки, замісіть тісто, загорніть його у плівку та покладіть у холодильник на 30 хв.
  3. Потім розкачайте тісто між двома листами пергаменту, викладіть у форму, сформуйте бортики, обріжте зайві краї. Покладіть зверху пергамент, насипте квасолю та випікайте корж 20 хв. за температури 180°С.
  4. Для начинки – перебийте до однорідності запечений гарбуз, додайте збиті до легкої піни яйця, а також згущене молоко, цукрову пудру, корицю, сіль, ванільний цукор, мелені імбир, гвоздику та духмяний перець, апельсинову цедру.
  5. Розведіть у воді крохмаль, додайте до начинки та збийте масу. З готового коржа приберіть пергамент з квасолею, вилийте начинку, випікайте пиріг 25 хв. за температури 180°С.

Video: Американський гарбузовий пиріг: рецепт покроково

Як приготувати американський гарбузовий пиріг? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити