Чорничне морозиво від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

141869_53b92b953c15053b92b953c186

Ліза Глинська розповіла, як приготувати чорничне морозиво, яке припаде до смаку всій вашій сім’ї – і дітям, і дорослим

Інгредієнти:

1. Молоко100 мл

2. Йогурт500 мл

3. Чорниця200 г

4. Лимон1 шт.

5. Цукор150 г

6. Кориця0,5 ч. л.

Як приготувати чорничне морозиво

Крок 1

Натуральний жирний йогурт залийте в «мішечок» з 2-3 шарів марлі і залиште на годину стікати, щоб видалити зайву рідину.

Крок 2

Пом’яту ложкою або товкачиком чорницю, сік одного лимона, цукор і корицю варіть до розчинення цукру. Перетріть суміш у блендері до однорідності. Пропустити масу через сито. Молоко рівномірно змішайте з йогуртом і влийте чорничну суміш. Гарненько збийте.

Крок 3

Залиште в холодильнику на 3-4 години. Кожну годинуперемішуйте.

Video: Як приготувати морозиво з йогурту?

Дивіться покроковий рецепт чорничного морозива з йогурту від кондитера Лізи Глинської на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму