Рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Просто рулетом із м’ясного фаршу нікого не здивуєш, але якщо він буде загорнутий в плетінку з цибулі-порею, то ваші домашні точно попросять добавки! До того ж оригінальна начинка зі слив і сиру робить це блюдо особливо вишуканим. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рулету з фаршу в плетінці з цибулі-порею.

Читайте також: Рулет з курки з білими грибами: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • фарш свинячий – 200 г
  • фарш яловичий – 200 г
  • цибуля порей – 2 стебла
  • твердий сир «гауда» – 150 г
  • сливи – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 10 г
  • цукор – 8 г
  • олія – 40 мл

Спосіб приготування:

  1. Зелену частину цибулі порей поріжте на смужки, приваріть в підсоленій воді впродовж 2 хв. Перекладіть смужки в крижану воду на 30 с, потім покладіть на друшляк, дайте стекти воді та просушіть паперовими рушниками. Переплетіть смужки у вигляді «килимка» та підрівняйте краї.
  2. Білу частину цибулі порей подрібніть, відправте на сковорідку з олією, додайте цукор та смажте до прозорості.
  3. Для начинки – поєднайте свинячий та яловичий фарш. Додайте яйце, сіль, чорний мелений перець. Перемішайте.
  4. На цибулеву плетінку викладіть фарш з відступом від країв. Зверху на фарш покладіть смажену цибулю, поверх неї – розтерту виделкою м’якоть свіжих слив, а наступним шаром – порізаний слайсами твердий сир.
  5. Загорніть плетінку з начинкою в рулет, накрийте фольгою і випікайте 45 хв. за температури 180°C.

Читайте також: Гарбузовий рулет з м’ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом: рецепт приготування

Video: Рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею: рецепт покроково

Як приготувати рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти