Рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Просто рулетом із м’ясного фаршу нікого не здивуєш, але якщо він буде загорнутий в плетінку з цибулі-порею, то ваші домашні точно попросять добавки! До того ж оригінальна начинка зі слив і сиру робить це блюдо особливо вишуканим. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рулету з фаршу в плетінці з цибулі-порею.

Читайте також: Рулет з курки з білими грибами: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • фарш свинячий – 200 г
  • фарш яловичий – 200 г
  • цибуля порей – 2 стебла
  • твердий сир «гауда» – 150 г
  • сливи – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 10 г
  • цукор – 8 г
  • олія – 40 мл

Спосіб приготування:

  1. Зелену частину цибулі порей поріжте на смужки, приваріть в підсоленій воді впродовж 2 хв. Перекладіть смужки в крижану воду на 30 с, потім покладіть на друшляк, дайте стекти воді та просушіть паперовими рушниками. Переплетіть смужки у вигляді «килимка» та підрівняйте краї.
  2. Білу частину цибулі порей подрібніть, відправте на сковорідку з олією, додайте цукор та смажте до прозорості.
  3. Для начинки – поєднайте свинячий та яловичий фарш. Додайте яйце, сіль, чорний мелений перець. Перемішайте.
  4. На цибулеву плетінку викладіть фарш з відступом від країв. Зверху на фарш покладіть смажену цибулю, поверх неї – розтерту виделкою м’якоть свіжих слив, а наступним шаром – порізаний слайсами твердий сир.
  5. Загорніть плетінку з начинкою в рулет, накрийте фольгою і випікайте 45 хв. за температури 180°C.

Читайте також: Гарбузовий рулет з м’ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом: рецепт приготування

Video: Рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею: рецепт покроково

Як приготувати рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша