Хрусткий хмиз від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Благодаря рецепту от Аллы Ковальчук вы сможете приготовить хрустящий, тонкий, рассыпчатый хворост в сахарной пудре всего за 20 минут!

Ингредиенты:
яйца – 3 шт.
молоко – 125 мл
сметана (15%) – 250 мл
сахар – 50 г
сода – 5 г
уксус – 5-7 мл
масло (для фритюра) – 400-500 мл
соль – 2 г
мука – 800-850 г
водка – 30-40 мл

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ: 10 полезных завтраков в картинках

1-002Приготовление:
Отделите желтки от белков и смешайте с молоком, сметаной, сахаром, солью и водкой. Погасите уксусом соду.
Добавьте муку и замесите тесто.
Разделите на одинаковые кусочки и очень тонко раскатайте.
Нарежьте и сделайте хворост по форме.
Жарьте хворост в хорошо разогретом масле до золотистого цвета.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити