Рецепт хмизу Ласунка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Російська кухня
Як приготувати смачне печиво хмиз всього з декількох інгредієнтів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Олія для смаження600 мл
Борошно700 г
Олія для тіста160 мл
Цукор100 г
Вода1 склянка
Ром2 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати хмиз Ласунка

Ретельно перемішати 160мл олії, борошно, цукор, воду і ром, замісити круте тісто, розкачати його тонким шаром, розрізати на смужки по 2-3 см шириною. Смажити хмиз у киплячій олії, посипати перед подачею цукровою пудрою.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка
Яблучне безе
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Лимонний кекс
Печиво-коржики з маком на Маковія
Смачний рулет з маком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький