Кабачкова ікра з яблуками від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ікра з кабачків з яблуками і рисом від експерта шоу «Все буде смачно!» Ігоря Місевича не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Але спочатку хотілося б сказати про походження назви цієї страви!

Ви коли небудь замислювалися про те, чому страва, що складається з безлічі інгредієнтів називається “Ікра кабачкова”? І взагалі чому саме ікра, хіба ікра не може бути тільки риб’ячої? Нам вже стільки звично словосполучення “кабачкова ікра”, що ми сприймаємо це дивна назва, як даність. А сталося воно, виявляється, з-за того, що в радянський час кулінари хотіли таким чином задовольнити малозабезпечених громадян. Адже червоної ікри на всіх не напасешся. А тут тобі “Ікра кабачкова” – звучить приємніше, ніж рагу з кабачків, погодьтеся. А кабачкова вона тому, що все таки всіх інших складових у страві менше, ніж кабачків.

З поняттями розібралися, але як приготувати кабачкову ікру? Існує дуже багато рецептів. Наш улюблений кулінар Ігор Місевич приготував дуже оригінальне блюдо, з чудовим смаком. Таку кабачкову ікру на зиму закочувати – одне задоволення!

Інгредієнти для приготування кабачкової ікри з яблуками:

Кабачки1000 г

Яблука5 шт

Рис200 г

Цибуля2 шт

Часник4 зубчики

Чорний перець, паприка, свіжа зелень (кріп, петрушка, розмарин, чебрець), сільза смаком

Як приготувати кабачкову ікру з яблуками:

Відварюємо до напівготовності рис. У глибокій сковороді о43бсмажуємо дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додаємо натерті на крупній тертці кабачки, часник, тушкуємо 5 хвилин додаємо терті яблука. Тушкуємо до м’якості, додаємо спеції і перебиваємо всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції. Перекладаємо кабачкову ікру знову в сковороду, додаємо рис і доводимо до готовності. Якщо ви хочете покуштувати кабачкової ікри з яблуками прямо зараз, то посипте її січеною зеленню. У разі, якщо вирішите закочувати кабачкову ікру на зиму, то зелень не додавайте. Смачного!


Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)