Кабачкова ікра з яблуками від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ікра з кабачків з яблуками і рисом від експерта шоу «Все буде смачно!» Ігоря Місевича не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Але спочатку хотілося б сказати про походження назви цієї страви!

Ви коли небудь замислювалися про те, чому страва, що складається з безлічі інгредієнтів називається “Ікра кабачкова”? І взагалі чому саме ікра, хіба ікра не може бути тільки риб’ячої? Нам вже стільки звично словосполучення “кабачкова ікра”, що ми сприймаємо це дивна назва, як даність. А сталося воно, виявляється, з-за того, що в радянський час кулінари хотіли таким чином задовольнити малозабезпечених громадян. Адже червоної ікри на всіх не напасешся. А тут тобі “Ікра кабачкова” – звучить приємніше, ніж рагу з кабачків, погодьтеся. А кабачкова вона тому, що все таки всіх інших складових у страві менше, ніж кабачків.

З поняттями розібралися, але як приготувати кабачкову ікру? Існує дуже багато рецептів. Наш улюблений кулінар Ігор Місевич приготував дуже оригінальне блюдо, з чудовим смаком. Таку кабачкову ікру на зиму закочувати – одне задоволення!

Інгредієнти для приготування кабачкової ікри з яблуками:

Кабачки1000 г

Яблука5 шт

Рис200 г

Цибуля2 шт

Часник4 зубчики

Чорний перець, паприка, свіжа зелень (кріп, петрушка, розмарин, чебрець), сільза смаком

Як приготувати кабачкову ікру з яблуками:

Відварюємо до напівготовності рис. У глибокій сковороді о43бсмажуємо дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додаємо натерті на крупній тертці кабачки, часник, тушкуємо 5 хвилин додаємо терті яблука. Тушкуємо до м’якості, додаємо спеції і перебиваємо всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції. Перекладаємо кабачкову ікру знову в сковороду, додаємо рис і доводимо до готовності. Якщо ви хочете покуштувати кабачкової ікри з яблуками прямо зараз, то посипте її січеною зеленню. У разі, якщо вирішите закочувати кабачкову ікру на зиму, то зелень не додавайте. Смачного!




Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити