Покроковий рецепт приготування кабачкової ікри в мультиварці
ГОТУЄМО З НАМИ
Джем в мультиварці: ТОП-3 рецепти
- Цибулю і моркву нарізаємо невеликими шматочками.
- Вибираємо режим в мультиварці “Випічка”, 20 хвилин. Наливаємо олію, додаємо моркву, цибулю. Готуємо, іноді помішуючи овочі.
- Тим часом готуємо інші овочі. Болгарский перець і кабачки нарізаємо кубиками.
- Після сигналу мультиварки, додаємо в каструлю кабачки, болгарський перець і перемішуємо.
- Вибираємо режим “Випічка”, 20 хвилин. Після сигналу додаємо в мультиварку томатну пасту, спеції, цукор, солимо і перемішуємо. Включаємо режим “Тушкування”, 60 хвилин.
- Готову ікру перекладаємо в миску, подрібнюємо овочі блендером, охолоджуємо.