Інгредієнти:
- Кабачок – 3 кг;
- Майонез (67%) – 250 мл;
- Томатна паста (потрібна справжня, якісна) – 250 мл;
- Соняшникова олія (не смажена, без запаху) – 100 мл;
- Цукор (максимум) – 2 ст. л .;
- Оцет (9%) – 2 ст. л .;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 кг;
- Сіль (за смаком) – 5 г;
- Перець духмяний (за смаком) – 4 г;
- Перець чорний (за смаком) – 4 г;
- Паприка солодка (за смаком) – 4 г
ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачкова ікра як у магазині
Покроковий рецепт приготування кабачкової ікри з майонезом і томатом
Кабачки очищаємо і пропускаємо через м’ясорубку, цибулю нарізаємо, як на засмажку, обсмажуємо до золотистого кольору і теж пропускаємо через м’ясорубку.
Змішуємо цибулю і кабачки, ставимо на вогонь, тушкуємо на маленьклму вогні 2 години, час від часу помішуємо.
Потім додаємо решту інгредієнтів і тушкуємо ще 30 хв, за 10 хв до кінця додаємо спеції і сіль.