Ікра кабачкова з майонезом і томатом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Ікра кабачкова з майонезом і томатом - нова варіація улюбленої закуски з кабачків
Зберегти в кулінарну книгу

Інгредієнти:

  • Кабачок – 3 кг;
  • Майонез (67%) – 250 мл;
  • Томатна паста (потрібна справжня, якісна) – 250 мл;
  • Соняшникова олія (не смажена, без запаху) – 100 мл;
  • Цукор (максимум) – 2 ст. л .;
  • Оцет (9%) – 2 ст. л .;
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 кг;
  • Сіль (за смаком) – 5 г;
  • Перець духмяний (за смаком) – 4 г;
  • Перець чорний (за смаком) – 4 г;
  • Паприка солодка (за смаком) – 4 г

ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачкова ікра як у магазині

Покроковий рецепт приготування кабачкової ікри з майонезом і томатом

Кабачки очищаємо і пропускаємо через м’ясорубку, цибулю нарізаємо, як на засмажку, обсмажуємо до золотистого кольору і теж пропускаємо через м’ясорубку.
Змішуємо цибулю і кабачки, ставимо на вогонь, тушкуємо на маленьклму вогні 2 години, час від часу помішуємо.
Потім додаємо решту інгредієнтів і тушкуємо ще 30 хв, за 10 хв до кінця додаємо спеції і сіль.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Абрикоси у власному соку
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
Сироп з лаванди (фото рецепт)
Абрикосове желе на зиму
Кабачкова ікра на зиму: ТОП-5 рецептів
Кабачкова ікра: покроковий рецепт приготування в мультиварці
Заготовки з вишні на зиму
Варення з баклажанів і слив (Все буде добре) (відео)
Літній салат на зиму (Все буде добре)
Абрикосовий конфітюр з волоськими горіхами
Абрикосове варення без цукру: ТОП-3 рецепти
Варення в мультиварці: 3 рецепта
Джем в мультиварці: ТОП-3 рецепти
Огірки в смородинової заливці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму