Як підготувати рибу для суші?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Для суші підійде майже будь-яка червона риба. Наприклад, візьміть для нігірі і «Філадельфії» охолоджене філе лосося або сьомги. А ось заморожену рибу краще не бративона буде менш смачна і більш рихла.

8d7ebcc13e7bПотрібно дивитися на колір рибивін не повинен бути занадто блідим. Тому що це і є перша ознака декількох заморозок. Хоча і занадто яскравий колірне дуже добре. Велика ймовірність використання штучних барвників. М’ясо риби не має бути пухким, а навпакипружним. І повинен бути слабкий запах солоної риби без всяких домішок.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як правильно їсти суші?

На 1 кг риби потрібно брати 100 г солі. Насипте сіль рівним шаром по всьому філе і втирайте пальцями. Використовуйте сіль з великими кристалами. Залиште рибу на дошці на півгодини при кімнатній температурідля слабкого засолювання цього буде достатньо.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити