Як приготувати начинку для суші?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Починати готувати суші потрібно завжди з нарізки начинки. Особливо важливо це буде для макі: якщо спершу викласти на водорість рис, а потім почати різати начинку, листки водорості розмокнуть від рису і рол розвалиться. До нарізки потримайте начинку в холодильнику 20-30 хвилин. Роли будуть міцнішими.

Читайте також: Як маринувати імбир для суші

«Професійний кухар, використовуючи різні складні техніки нарізки, здатний працювати з усіма частинами риби. Але початківцям я раджу використовувати тільки черевну частину філе. М’ясо риби з цієї частини буде найбільш пружним, гнучким і буде менше розшаровуватися при нарізці. Суші з таким м’ясом будуть краще тримати форму», – каже Йоші Фудзівара.

За законом виробники зобов’язані вказувати, з якої частини риби було взято філе. Але якщо цього немає, то варто звернути увагу на товщину жирових прожилок – вузькі і тонкі розташовуються ближче до хвоста. Черевна частина філе зазвичай має жирові товістіші прошарки. Колір прожилок риби без барвників – білий.

Читайте також: Як приготувати рис для суші

S5IE9xL9Shc

Читайте також: Як приготувати рибу для суші

Для нарізання риби важливо визначити внутрішню і лицьову частини, з якої знімали шкіру. Рибу викладайте внутрішньою частиною вгору. Перевірте, щоб всі кістки точно були видалені. Тепер дивіться на напрям основних, найбільш крупних жил. Різати їх треба навскіс, хрестоподібно напряму жил – так філе стане набагато ніжніше. Для нарізування риби використовуйте великий і гострий ніж.

Читайте також: Як презентувати домашні суші

Візьміть ніж робочою рукою так, щоб середній палець опинився під виступаючим над ручкою лезом ножа. Безіменним і мізинцем притримуйте ручку. А вказівний палець поставте зверху (на тупе лезо) – так буде зручніше керувати великим ножем. Сама ручка повинна стати як би продовженням вашої руки. Злегка притримуючи другою рукою рибу, починайте нарізку від підстави леза до гострого кінчика. Саме так вийдуть ідеальні шматочки риби. Ширина нарізання – не більше 3-4 мл

Читайте також: Як правильно їсти суші

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
рецепт салата с курицей и огурцами, рецепт приготовления салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами, состав салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами
Салат з куркою та огірками