Як тушкувати капусту: простий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Наверняка вы хоть раз в жизни готовили тушеную капусту. Ищите самый лучший рецепт как потушить капусту? Свежую капусту можно приготовить по нашему рецепту тушения. Вам не понадобится много ингредиентов и времени. Читайте, как потушить капусту в нашем материале. Учимся готовить любимое блюдо правильно.

Читайте також: Трикутники з капустяного листя: рецепт

Ингредиенты:

  • Белокочанная капуста – 1 кг
  • Вода – 160 мл
  • Морковь – 2 шт.
  • Помидоры – 2 шт.
  • Лук – 2 шт.
  • Гвоздика – 2 шт.
  • Лавровый лист – 2 шт.
  • Соль – 1 ч. л.
  • Черный молотый перец – 1 ч. л.
  • Масло подсолнечное рафинированное – 4 ст. л.
  • Пшеничная мука – 2 ст. л.
  • Белый хлеб – 40 г

Спосіб приготування:

  1. Капусту очистити від верхнього листя, помити і розрізати на чотири частини. Нашаткувати тонкими скибочками.
  2. На сковороді з маслом обсмажити капусту протягом 10-ти хвилин на середньому вогні.
  3. Почистити моркву і цибулю. Нарізати цибулю кубиками, моркву натерти на дрібній тертці. Обсмажити на середньому вогні на рослинній олії 2-3 хв.
  4. До капусти додати обсмажені цибулю і моркву, воду, хліб. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 20 хв.
  5. Помідори очистити від шкірки, вийняти насіння, а м’якоть нарізати невеликими кубиками. За 5 хвилин до кінця приготування вийняти хліб, додати помідори, спеції, розмішати.
  6. Обсмажити на сухій сковороді муку протягом 1 хвилини і додати в кінці до капусти, перемішати.
  7. Накрити кришкою, вимкнути вогонь, настоювати 5 хв.

Video: Як потушкувати капусту свіжу

Як потушкувати капусту? Свіжу капусту можна приготувати за нашим рецептом тушкування. Вам не знадобиться багато інгредієнтів і часу. Читати, як потушкувати капусту

Читайте також: Суфле з капусти: рецепт покроковий

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ
https://chats.viber.com/stbua
https://t.me/stbua

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками