Як тушкувати капусту: простий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Наверняка вы хоть раз в жизни готовили тушеную капусту. Ищите самый лучший рецепт как потушить капусту? Свежую капусту можно приготовить по нашему рецепту тушения. Вам не понадобится много ингредиентов и времени. Читайте, как потушить капусту в нашем материале. Учимся готовить любимое блюдо правильно.

Читайте також: Трикутники з капустяного листя: рецепт

Ингредиенты:

  • Белокочанная капуста – 1 кг
  • Вода – 160 мл
  • Морковь – 2 шт.
  • Помидоры – 2 шт.
  • Лук – 2 шт.
  • Гвоздика – 2 шт.
  • Лавровый лист – 2 шт.
  • Соль – 1 ч. л.
  • Черный молотый перец – 1 ч. л.
  • Масло подсолнечное рафинированное – 4 ст. л.
  • Пшеничная мука – 2 ст. л.
  • Белый хлеб – 40 г

Спосіб приготування:

  1. Капусту очистити від верхнього листя, помити і розрізати на чотири частини. Нашаткувати тонкими скибочками.
  2. На сковороді з маслом обсмажити капусту протягом 10-ти хвилин на середньому вогні.
  3. Почистити моркву і цибулю. Нарізати цибулю кубиками, моркву натерти на дрібній тертці. Обсмажити на середньому вогні на рослинній олії 2-3 хв.
  4. До капусти додати обсмажені цибулю і моркву, воду, хліб. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 20 хв.
  5. Помідори очистити від шкірки, вийняти насіння, а м’якоть нарізати невеликими кубиками. За 5 хвилин до кінця приготування вийняти хліб, додати помідори, спеції, розмішати.
  6. Обсмажити на сухій сковороді муку протягом 1 хвилини і додати в кінці до капусти, перемішати.
  7. Накрити кришкою, вимкнути вогонь, настоювати 5 хв.

Video: Як потушкувати капусту свіжу

Як потушкувати капусту? Свіжу капусту можна приготувати за нашим рецептом тушкування. Вам не знадобиться багато інгредієнтів і часу. Читати, як потушкувати капусту

Читайте також: Суфле з капусти: рецепт покроковий

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ
https://chats.viber.com/stbua
https://t.me/stbua

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)