Як викладати зелень при маринуванні помідорів?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Крім помідорів, під час маринування в банку потрібно обов’язково викладати трави і спеції, а саме: листя смородини, листя вишні, парасольку кропу, часник, болгарський перець і чилі. Все це можна легко купити на ринку. Листя перешкоджають розвитку мікробів в маринаді. Грубо кажучи, оберігають банку від вибуху.

Щоб сам маринад і помідори просочилися соками зелені, її потрібно вкладати на дно. Завдяки тому, що при бродінні помідори піднімаються, вони не будуть так стикатися з зеленню, як коли б ми викладали їх шарами. Зелень віддасть всі соки маринаду, а маринад з цими соками рівномірно покриє всі помідори.

На трилітрову банку потрібно взяти три листа смородини і три листки вишні. Болгарський перець порізати на чотири частини, розрізати уздовж перець чилі. Перець потрібно викласти на зелень – ¼ частина болгарського перцю і половину перцю чилі.

Вибираючи кріп, краще брати суцвіття (парасольку), тому що в ньому містяться концентровані соки. Вистачить однієї парасольки кропу. Якщо немає парасольки кропу, то візьміть пучок (100 грамів кропу).

0_89245_3b8c311e_XL

Також необхідно додати часник. Зубчики три вистачить. Часник надає маринованою помідорів легку гостроту і пікантний аромат. Його можна покласти на дно, але ближче до стінок, щоб було красиво.

Самі помідори теж потрібно викладати правильно. Зверніть увагу на форму помідора. Якщо вона кругла, то викладати помідори потрібно плодоніжками вгору – так зручніше діставати їх з банки, щоб не пошкодити. Біля плодоніжки знаходиться найбільш щільна частина помідора, тому зручніше брати його саме за цей бік. Якщо у вас помідори сорту, у якого форма овальна, то їх слід укладати горизонтально, щоб більше помістилося в банку.

Більше кулінарних лайфхаків дивіться у програмі «Все буде смачно!» на СТБ кожну суботу та неділю о 9 ранку!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити